reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Laski dzisiaj godzinny spacer bez płaczu 😎
Zazdroszczę. Ja podejmę próbę później.
Co ciekawe, byk taki jeden weekend niedawno, gdzie miałyśmy trzy spacery, szybko zasypiała i spała po 40 minut. Co prawda po przebudzeniu oglądała świat przez 10 minut, a potem płacz "matka, weź na ręce", ale było w miarę normalnie...

Zazdroszczę. Ja podejmę próbę później.
Co ciekawe, byk taki jeden weekend niedawno, gdzie miałyśmy trzy spacery, szybko zasypiała i spała po 40 minut. Co prawda po przebudzeniu oglądała świat przez 10 minut, a potem płacz "matka, weź na ręce", ale było w miarę normalnie...
Mój nie spal, godzinę czasu męczył kubek niekapek, więc jestem mega dumna !

My jechalia typowo , żeby we troje być bo trochę też siedzimy w temacie i sam Julek czy. Jednym z nas to ma sporo. A właśnie wspólne to ciężko nam zrobić l, mimo że i statyw i pilot. Tu no. Jak był mniejszy to na czarnym tle.
Ale pieknie[emoji7][emoji7][emoji7]my tylko jedno wspólne takie szybkie[emoji23]bo my zdjęć nie lubimy [emoji23] a resztę miala Hanka i Baska. Hanka trzy przebrania miala. Dala niezły popis na koniec bo spac juz chciala [emoji23]
DSC03767%20(2).jpeg
DSC03774%20(1).jpeg
DSC03781.jpeg

U nas juz od paru dni pierwsze podrygi pod raczkowanie 😁 ale walczy tymi nogami zeby sie przesunac 😁 no ale jeszcze bedzie musiala poczekac 🤣

reklama
Do góry