reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dlugo to u was trwało?:p juz tak było dobrze spac kolo 5-6h w nocy a teraz znow pobudki co 2.5:/
No w sumie dalej niby trwa ale tylko czasami. Tzn zobaczymy jak będzie dzisiaj, wczoraj tak padł, że spał cały czas w tej samej pozycji na boczku, aż nad ranem sprawdzałam czy oddycha 😳 normalnie to jest rozwalony na całym łóżeczku bo się kokosi w nocy.
Ogólnie on spał w sumie spoko jakoś już od 2 miesiąca, ostatnio mu się przestawiło i się budził co 2-3h i właśnie miał bardzo lekki sen, ale też zauwazylam właśnie te bączki. No i ostatnia noc była wybitna, natomiast nie wiem na ile to kwestia jego zmęczenia, a na ile powrotu do normy bo jednak wczoraj dwa razy jeździliśmy na budowę, trochę czasu tam spędziliśmy i on wtedy w ogóle nie spał. Miał tylko drzemkę w samochodzie i jedna w domu w środku dnia, ale krótkie.
No i ja w ogóle nie zwracam uwagi ile to trwa itp, płynę z prądem 😂 jak przyjdzie na niego czas to na pewno się wyreguluje, nic na siłę, to są jednak maleńkie dzieci, niektóre nie chcą nawet w nocy spać 🙈

Ja nawet w domu sobie ułatwiam mam na dole termos co 12 godzin mi trzyma ciepłą wodę i nie muszę latać co chwilę i wodę filtrowana też mam w butelce 🤗😂
Słyszałam, że właśnie z mm fajny patent to przy łóżeczku trzymać termos z wodą i odmierzony proszek żeby w nocy szybko tylko wymieszać, nakarmić i do spania 😁

A tu 2/20 z naszej sesji [emoji3059]
paulina-mlodawska-fotografia-8.jpeg
paulina-mlodawska-fotografia-4.jpeg

Słyszałam, że właśnie z mm fajny patent to przy łóżeczku trzymać termos z wodą i odmierzony proszek żeby w nocy szybko tylko wymieszać, nakarmić i do spania 😁
Trzeba sobie ułatwiać 😃ja jeszcze na jeden pomysł wpadłam bo mały już wysrusl z wanienki i w wannie go kąpie i jak tu go wykąpać i ręcznik owinąć pierw na podłodze robiłam ale nie wygodnie tak schylać się cały czas to wymyśliłam że leżaczek sobie dam i na to ręcznik i szybszy patent 🤣🤣🤣

reklama
Do góry