Ok rozumiem. Tez chodzę szybciej spać - takie uroki początkowej ciąży a pod koniec będziemy narzekały na bezsennośćMięty nie mogę pic aaa po prostu dostałam skurczy i odeszły mi wody. Przepraszam ale nie chce wracać do tego
Ja teraz chodzę spać dosłownie z kurami już bym poszła najchętniej haha
reklama
Czas leci bardzo szybko też jestem mamą z lutego, ale z 2019 i jak dobrze pójdzie to między moimi dziećmi będzie kilka dni różnicy w urodzinachCześć dziewczyny,
Tak wpadłam pogratulować!
Patrzę już grupa na luty 2021, a ja jestem z luty 2020
Czas śmignął! Ani się obejrzycie, a będziecie już tulić swoje maleństwa.
Powodzenia!
Zrobiłam dziś test (ostatni robiłam 4 dni temu) i wyszła mocniejszą kreska o odrazu się pokazała a we wcześniejszym widziałam cień po 3 min pierwszy z dziś a drugi 4 dni temu był robiony. Czyli beta rośnie skoro testy są bardziej pozytywne
Załączniki
Olcia2052
Fanka BB :)
Piękne kreseczkiZrobiłam dziś test (ostatni robiłam 4 dni temu) i wyszła mocniejszą kreska o odrazu się pokazała a we wcześniejszym widziałam cień po 3 min pierwszy z dziś a drugi 4 dni temu był robiony. Czyli beta rośnie skoro testy są bardziej pozytywne
Kurczę dziewczyny.. Ciekawe czy załapie się na ten lutowy termin :-( Nie wiem czy w tym cyklu się udało, dziś zrobiłam test 3 dni przed @ z rana, ale nic nie pokazało:-( nawet najmniejszego cienia, a test był dość czuły, ciekawe jaki wynik będzie za 3,4 dni.. W życiu nie wiedziałam, ze tak niecierpliwie będę czekać na wynik testu.. Czytałam forum i niektóre dziewczyny robiły już testowanie 3 dni przed @ i piękne kreski, a u mnie .....
Ewq9
Ale to wszystko zależy od tego kiedy miało miejsce zagniezdzenie, z tego co wiem to może mieć miejsce nawet do 12 dni po owulacji, także jednym może się zagnieździć 5 dni po, a innym 12 cierpliwie poczekaj do terminu @ (wiem że to nie łatwe, ale spróbuj) I powodzenia życzę
Kurczę dziewczyny.. Ciekawe czy załapie się na ten lutowy termin :-( Nie wiem czy w tym cyklu się udało, dziś zrobiłam test 3 dni przed @ z rana, ale nic nie pokazało:-( nawet najmniejszego cienia, a test był dość czuły, ciekawe jaki wynik będzie za 3,4 dni.. W życiu nie wiedziałam, ze tak niecierpliwie będę czekać na wynik testu.. [emoji19] Czytałam forum i niektóre dziewczyny robiły już testowanie 3 dni przed @ i piękne kreski, a u mnie ..... [emoji25]
Olcia2052
Ewq9
Jedynym wyjściem jest zrobienie bety np dzisiaj i za 2 dni żeby sprawdzić przyrost. Ale widzę że to test Pink, a na innej grupie dziewczyny pisały że może oszukiwać, więc jak masz możliwość zrobienia innych to zrób ja osobiście kupiłam na allegro 13 szt takich tanich testów strumieniowych ( po coś ok 3,50 zl za szt) i fajnie pokazywały ciemniejące krechyDziewczyny jedna rzecz mnie martwi..zrobiłam test dwa dni przed terminem I teraz dwa dni po terminie @ I na teście codziennie wychodzi taka dama słaba kreska. Nic się nie zmienia
reklama
Olcia2052
Robiłam na innych I też wychodziły jasne. Na jednym tylko ciut ciemniejszaJedynym wyjściem jest zrobienie bety np dzisiaj i za 2 dni żeby sprawdzić przyrost. Ale widzę że to test Pink, a na innej grupie dziewczyny pisały że może oszukiwać, więc jak masz możliwość zrobienia innych to zrób ja osobiście kupiłam na allegro 13 szt takich tanich testów strumieniowych ( po coś ok 3,50 zl za szt) i fajnie pokazywały ciemniejące krechy