reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Kurczę o nie wiem... Ale który masz dc ?
Nie mam jak zrobić bety w moim mieście
Ewq9
A jutro masz możliwość czy też nie? U mnie w miasteczku w szpitalu niby nie robią komercyjnych badań tylko ze skierowaniem, ale jak poszłam to zrobiłam betę w trybie ekspres (wyniki do 2h). Musiałam jechać do pracy, zadzwoniłam po ok 1.5h i Pani mi przez tel podała wynik bez problemu.
Nie mam jak zrobić bety w moim mieście
Søde85
Super ! Między mną a synkiem jest tylko dzień różnicy w dacie, bo ja też z lutegoCzas leci bardzo szybko też jestem mamą z lutego, ale z 2019 i jak dobrze pójdzie to między moimi dziećmi będzie kilka dni różnicy w urodzinach
Powodzenia i miłej bezproblemowej ciąży!
dziekuje Dam znać w przyszłym tyg, czy przyszła @ czy pozytywny test. Licze pocichutku, ze będzie pozytywny. W życiu nie wiedziałam, ze może być tak ciężko zajść w ciąże. Dziekuje jeszcze raz za informacjeAle to wszystko zależy od tego kiedy miało miejsce zagniezdzenie, z tego co wiem to może mieć miejsce nawet do 12 dni po owulacji, także jednym może się zagnieździć 5 dni po, a innym 12 cierpliwie poczekaj do terminu @ (wiem że to nie łatwe, ale spróbuj) I powodzenia życzę
Ja robiłam test 2 dni przed okresem i negatywny. A za 6 dni na teście był delikatny cień. Dopiero dziś kreska była dobrze widoczna czyli okres mi się spóźnia już 8 dni.Kurczę dziewczyny.. Ciekawe czy załapie się na ten lutowy termin :-( Nie wiem czy w tym cyklu się udało, dziś zrobiłam test 3 dni przed @ z rana, ale nic nie pokazało:-( nawet najmniejszego cienia, a test był dość czuły, ciekawe jaki wynik będzie za 3,4 dni.. W życiu nie wiedziałam, ze tak niecierpliwie będę czekać na wynik testu.. Czytałam forum i niektóre dziewczyny robiły już testowanie 3 dni przed @ i piękne kreski, a u mnie .....
Także wszystko zależy od owulacji i na spokojnie będzie dobrze
Gratulacje! W takim razie jest cień nadziei:-)Ja robiłam test 2 dni przed okresem i negatywny. A za 6 dni na teście był delikatny cień. Dopiero dziś kreska była dobrze widoczna czyli okres mi się spóźnia już 8 dni.
Także wszystko zależy od owulacji i na spokojnie będzie dobrze
Grabarzenka
U mnie też tak było. Testy codziennie blade a beta z krwi pięknie rosła.dziekuje Dam znać w przyszłym tyg, czy przyszła @ czy pozytywny test. Licze pocichutku, ze będzie pozytywny. W życiu nie wiedziałam, ze może być tak ciężko zajść w ciąże. Dziekuje jeszcze raz za informacje
Teraz już jest zarodek i ma "aż" 4 milimetry
Załączniki
Cudowna wiadomość ! gratulacje! Testy miałaś blade, a kiedy zaczął wychodzic pozytywny wynik? Przed @ tez miałaś negatywne?U mnie też tak było. Testy codziennie blade a beta z krwi pięknie rosła.
Teraz już jest zarodek i ma "aż" 4 milimetry
reklama
Grabarzenka
5 dni przed i 2 dni przed @ były negatywne. Pozytywny ale mega blady test wyszedł 1 dzień po terminie. Załączam plikCudowna wiadomość ❤! gratulacje! ❤Testy miałaś blade, a kiedy zaczął wychodzic pozytywny wynik? Przed @ tez miałaś negatywne?
Później 4 inne testy wychodziły jeszcze tak samo blade. Dopiero jak beta miała 280 to wyszedł odrobinę mocniejszy. Pozniej już nie robiłam bo beta miała bardzo ładny przyrost więc nie widziałam potrzeby.
Załączniki