reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja to chyba nawet od ciebie podpatrzyłam 🤣🤣

Zostawiłam dzisiaj małego na brzuszku i jak wróciłam to był na plecach, ciekawe na ile zrobił to świadomie 🤔🤔
zaczyna już coś pelzać po macie, w poniedziałek byłam z nim u neurologa na kontroli i powiedział, że ma piękne podparcie i za niedługo zacznie raczkować 😳😳 przecież to takie małe było niedawno, bezbronna taka kluska.

Zostawiłam dzisiaj małego na brzuszku i jak wróciłam to był na plecach, ciekawe na ile zrobił to świadomie 🤔🤔
zaczyna już coś pelzać po macie, w poniedziałek byłam z nim u neurologa na kontroli i powiedział, że ma piękne podparcie i za niedługo zacznie raczkować 😳😳 przecież to takie małe było niedawno, bezbronna taka kluska.
Ale masz małego szatana 🤣 ale on jest z końcówki stycznia, dobrze pamiętam? Czyli w sumie zbliża mu się 5 miesięcy?

Łyżeczkę dopasowuje się do dziecka. Najczęściej sprawdza się babydream z Rossmana bo jest niewielka i płaska. Pozwala dziecku ściągnąć górną wargą jedzonko. Wkładamy łyżeczkę do buźki, dotykamy na środkowej części języczka i czekamy, aż Hania ściągnie sama;)

Tu wklejam wam odnośnie zapytania mojej córki logopedy o łyżeczkę do karmienia

Ale masz małego szatana 🤣 ale on jest z końcówki stycznia, dobrze pamiętam? Czyli w sumie zbliża mu się 5 miesięcy?
No 25 skończy 5 miesięcy.
Tak to leniwy był i główki nie trzymał, a jak się zebral to nagle opanował przewroty, podparcie dłońmi, obracanie się wokół własnej osi. Zupełnie jak ja, też się lenie cały czas, a potem wszystko ogarniam w jeden wieczór 🤣

Buziaczki cioteczki😀😀😍

Załączniki

• Screenshot_20210616_113053_com.huawei.camera.jpg
    Screenshot_20210616_113053_com.huawei.camera.jpg
    214,9 KB · Wyświetleń: 89

Mój to na lozku odpycha się nogami i trochę sobie przepelznie 😂

No 25 skończy 5 miesięcy.
Tak to leniwy był i główki nie trzymał, a jak się zebral to nagle opanował przewroty, podparcie dłońmi, obracanie się wokół własnej osi. Zupełnie jak ja, też się lenie cały czas, a potem wszystko ogarniam w jeden wieczór 🤣
:D super. Już się nie mogę doczekać pełnego przewrotu na brzuch bo moje dziecko jest pod tym względem leniwe i przewraca się w połowie, a rak już mu się nie chce ułożyć 🤣

reklama
Do góry