reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja to chyba nawet od ciebie podpatrzyłam 🤣🤣

Zostawiłam dzisiaj małego na brzuszku i jak wróciłam to był na plecach, ciekawe na ile zrobił to świadomie 🤔🤔
zaczyna już coś pelzać po macie, w poniedziałek byłam z nim u neurologa na kontroli i powiedział, że ma piękne podparcie i za niedługo zacznie raczkować 😳😳 przecież to takie małe było niedawno, bezbronna taka kluska.

Zostawiłam dzisiaj małego na brzuszku i jak wróciłam to był na plecach, ciekawe na ile zrobił to świadomie 🤔🤔
zaczyna już coś pelzać po macie, w poniedziałek byłam z nim u neurologa na kontroli i powiedział, że ma piękne podparcie i za niedługo zacznie raczkować 😳😳 przecież to takie małe było niedawno, bezbronna taka kluska.
Ale masz małego szatana 🤣 ale on jest z końcówki stycznia, dobrze pamiętam? Czyli w sumie zbliża mu się 5 miesięcy?

Łyżeczkę dopasowuje się do dziecka. Najczęściej sprawdza się babydream z Rossmana bo jest niewielka i płaska. Pozwala dziecku ściągnąć górną wargą jedzonko. Wkładamy łyżeczkę do buźki, dotykamy na środkowej części języczka i czekamy, aż Hania ściągnie sama;)

Tu wklejam wam odnośnie zapytania mojej córki logopedy o łyżeczkę do karmienia

Ale masz małego szatana 🤣 ale on jest z końcówki stycznia, dobrze pamiętam? Czyli w sumie zbliża mu się 5 miesięcy?
No 25 skończy 5 miesięcy.
Tak to leniwy był i główki nie trzymał, a jak się zebral to nagle opanował przewroty, podparcie dłońmi, obracanie się wokół własnej osi. Zupełnie jak ja, też się lenie cały czas, a potem wszystko ogarniam w jeden wieczór 🤣

Buziaczki cioteczki😀😀😍

Załączniki

• Screenshot_20210616_113053_com.huawei.camera.jpg
    Screenshot_20210616_113053_com.huawei.camera.jpg
    214,9 KB · Wyświetleń: 83

Mój to na lozku odpycha się nogami i trochę sobie przepelznie 😂

No 25 skończy 5 miesięcy.
Tak to leniwy był i główki nie trzymał, a jak się zebral to nagle opanował przewroty, podparcie dłońmi, obracanie się wokół własnej osi. Zupełnie jak ja, też się lenie cały czas, a potem wszystko ogarniam w jeden wieczór 🤣
:D super. Już się nie mogę doczekać pełnego przewrotu na brzuch bo moje dziecko jest pod tym względem leniwe i przewraca się w połowie, a rak już mu się nie chce ułożyć 🤣

reklama
Do góry