reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
O
U nas to na palcach by można było zliczyć, ile razy bajka była na spacerze w wózku. Tylko w chuście jest spokój. Ale teraz to trochę za ciepło by się jeszcze ogrzewać dodatkowymi warstwami materiału i grzać nawzajem...
Kurde to mój aniołek 🤗zaśnie wszędzie i w gondoli jest grzeczny wczoraj też go zostawiłam a ja plewilam chwasty🤣🤣🤣to nawet nie mialczal godzinę przeleżał od 12do 13 potem od 17 do 18znowu na podwórku bo ja dalej wygrywałam chwasty 😂

O

Kurde to mój aniołek 🤗zaśnie wszędzie i w gondoli jest grzeczny wczoraj też go zostawiłam a ja plewilam chwasty🤣🤣🤣to nawet nie mialczal godzinę przeleżał od 12do 13 potem od 17 do 18znowu na podwórku bo ja dalej wygrywałam chwasty 😂
Moja panna potrzebuje uwagi non stop. Jak poleży 15 minut sama, bez marudzenie, to jest wielkie święto ;)

Moja panna potrzebuje uwagi non stop. Jak poleży 15 minut sama, bez marudzenie, to jest wielkie święto ;)
Chociaż tyle że mój się są sobą zajmie, ale tez nie zawsze. Godzinę zawsze wygospodaruje, przekładając go z maty do bijaka, a potem na karuzele, ale na więcej nie ma co liczyć 😁idę się wlasnie z nim wykąpać, młodego wkładam do fotelika i zamykamy się w łazience 😎

Chociaż tyle że mój się są sobą zajmie, ale tez nie zawsze. Godzinę zawsze wygospodaruje, przekładając go z maty do bijaka, a potem na karuzele, ale na więcej nie ma co liczyć 😁idę się wlasnie z nim wykąpać, młodego wkładam do fotelika i zamykamy się w łazience 😎
Tez tak robie 😁

reklama
Do góry