Wow, co to za wozek macie?U nas tez gondola bez widokow sie nie sprawdzala-juz myslalam o spacerowce, ale w koncu odpinam mu boczki, zeby zostala tylko taka siatka, ktora robi przewiew i przy okazji przez nia wodac i synus zadowolony, bo sobie oglada swiat z glowka na boczku.
reklama
marta18691
Fanka BB :)
O
Kurde to mój aniołek zaśnie wszędzie i w gondoli jest grzeczny wczoraj też go zostawiłam a ja plewilam chwastyto nawet nie mialczal godzinę przeleżał od 12do 13 potem od 17 do 18znowu na podwórku bo ja dalej wygrywałam chwastyU nas to na palcach by można było zliczyć, ile razy bajka była na spacerze w wózku. Tylko w chuście jest spokój. Ale teraz to trochę za ciepło by się jeszcze ogrzewać dodatkowymi warstwami materiału i grzać nawzajem...
KarolinaAnna.K
Moja panna potrzebuje uwagi non stop. Jak poleży 15 minut sama, bez marudzenie, to jest wielkie świętoO
Kurde to mój aniołek zaśnie wszędzie i w gondoli jest grzeczny wczoraj też go zostawiłam a ja plewilam chwastyto nawet nie mialczal godzinę przeleżał od 12do 13 potem od 17 do 18znowu na podwórku bo ja dalej wygrywałam chwasty
U nas to samoMoja panna potrzebuje uwagi non stop. Jak poleży 15 minut sama, bez marudzenie, to jest wielkie święto
G
gość _199
Gość
Chociaż tyle że mój się są sobą zajmie, ale tez nie zawsze. Godzinę zawsze wygospodaruje, przekładając go z maty do bijaka, a potem na karuzele, ale na więcej nie ma co liczyć idę się wlasnie z nim wykąpać, młodego wkładam do fotelika i zamykamy się w łazienceMoja panna potrzebuje uwagi non stop. Jak poleży 15 minut sama, bez marudzenie, to jest wielkie święto
marta18691
No a mój to taki spokojny jest od urodzenia może po mnie to ma bo ja też taka jestem...Moja panna potrzebuje uwagi non stop. Jak poleży 15 minut sama, bez marudzenie, to jest wielkie święto
marta18691
FajnieChociaż tyle że mój się są sobą zajmie, ale tez nie zawsze. Godzinę zawsze wygospodaruje, przekładając go z maty do bijaka, a potem na karuzele, ale na więcej nie ma co liczyć idę się wlasnie z nim wykąpać, młodego wkładam do fotelika i zamykamy się w łazience
G
gość _199
Gość
Któraś z was już rozszerza dietę ?
Tez tak robieChociaż tyle że mój się są sobą zajmie, ale tez nie zawsze. Godzinę zawsze wygospodaruje, przekładając go z maty do bijaka, a potem na karuzele, ale na więcej nie ma co liczyć idę się wlasnie z nim wykąpać, młodego wkładam do fotelika i zamykamy się w łazience
reklama
Ja teżTez tak robie