reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
My dzisiaj po wizycie. Młoda waży już 7850 a dopiero skończyła 4miesiące:D Po tych naszych mega trudnych początkach wyniki wróciły do normy. Jet super. Żelazo jeszcze mam dawac przez 1,5 miesiąca, sprawdzić kontrolnie i odstawic :D duża babka już z tej mojej córy :D
Ooo to duża panna 😀😀 moja starsza a tylko 6400 😂 masz co dźwigać kochana 😀spojrzałam w książeczkę to moja córka starsza wagę 8kg miala w 6.5 miesiacu😀 na którym centylu jest? :)

Ooo to duża panna 😀😀 moja starsza a tylko 6400 😂 masz co dźwigać kochana 😀spojrzałam w książeczkę to moja córka starsza wagę 8kg miala w 6.5 miesiacu😀 na którym centylu jest? :)
a nawet nie sprawdzałam szczerze mówiąc... ale doktor nie kazała się przejmować bo mówi ze spoko babka z niej rośnie:D

My dzisiaj po wizycie. Młoda waży już 7850 a dopiero skończyła 4miesiące:D Po tych naszych mega trudnych początkach wyniki wróciły do normy. Jet super. Żelazo jeszcze mam dawac przez 1,5 miesiąca, sprawdzić kontrolnie i odstawic :D duża babka już z tej mojej córy :D
mój waży tyle samo a dzis ma dopiero 15 tygodni, czyli 3,5 miesiaca🙈 duze te nasze dzieciaczki😅 jest co nosić💪

reklama
Marzy mi się wyjście na spacer, bez tej całej histerii, która odstawia mały. Jestem już taka zmęczona zamknięciem w domu, że tylko w łeb sobie strzelić. 😡

Do góry