Karolina9933
Fanka BB :)
Od 22od ktorej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od 22od ktorej?
Byly 3 pobudki na jedzenie, ale takie po 5 min. Także chyba faktycznie świętował te 4 miesiąceO mamo, ale całą noc przespał? Też bym siedziała i patrzyła, czy oddycha. Kiedyś zresztą tak miałam jak spał do 10
Ooo to duża panna moja starsza a tylko 6400 masz co dźwigać kochana spojrzałam w książeczkę to moja córka starsza wagę 8kg miala w 6.5 miesiacu na którym centylu jest?My dzisiaj po wizycie. Młoda waży już 7850 a dopiero skończyła 4miesiące Po tych naszych mega trudnych początkach wyniki wróciły do normy. Jet super. Żelazo jeszcze mam dawac przez 1,5 miesiąca, sprawdzić kontrolnie i odstawic duża babka już z tej mojej córy
To moja Kinga miała 8kg na roczek a Natalia 8,5khJa to 8kg ważyłam jak miałam roczek także szacun!
To fajnieMy dzisiaj po wizycie. Młoda waży już 7850 a dopiero skończyła 4miesiące Po tych naszych mega trudnych początkach wyniki wróciły do normy. Jet super. Żelazo jeszcze mam dawac przez 1,5 miesiąca, sprawdzić kontrolnie i odstawic duża babka już z tej mojej córy
a nawet nie sprawdzałam szczerze mówiąc... ale doktor nie kazała się przejmować bo mówi ze spoko babka z niej rośnieOoo to duża panna moja starsza a tylko 6400 masz co dźwigać kochana spojrzałam w książeczkę to moja córka starsza wagę 8kg miala w 6.5 miesiacu na którym centylu jest?
mój waży tyle samo a dzis ma dopiero 15 tygodni, czyli 3,5 miesiaca duze te nasze dzieciaczki jest co nosićMy dzisiaj po wizycie. Młoda waży już 7850 a dopiero skończyła 4miesiące Po tych naszych mega trudnych początkach wyniki wróciły do normy. Jet super. Żelazo jeszcze mam dawac przez 1,5 miesiąca, sprawdzić kontrolnie i odstawic duża babka już z tej mojej córy
oj jest co nosic ale nie ma co ukrywać pociechy z nich niesamowitemój waży tyle samo a dzis ma dopiero 15 tygodni, czyli 3,5 miesiaca duze te nasze dzieciaczki jest co nosić