O mamo, ale całą noc przespał? Też bym siedziała i patrzyła, czy oddycha. Kiedyś zresztą tak miałam jak spał do 10Mój wczoraj spał do 11.30. A ja zamiast korzystać to siedziałam i patrzyłam czy oddycha
reklama
Widzę, że już podrożało muszę poszukać gdzie indziej, jeśli faktycznie na to się zdecydujemy. Początkowo chciałam krzesełko z Ikei, ale to przekonuje mnie swoją smukłością. Jedyny minus, że nie ma stoliczka, ale w sumie może być to na plus, bo mały będzie siedział z nami przy stole. Nie wiem tylko jak z dopasowaniem wysokości krzesełka do stołuJakie to krzesełko?
Załączniki
Bardzo fajne tylko mnie dół nie przekonuje bo dużo miejsca będzie chyba zajmował ja chyva wezme z ikea, chociaż stokke mi się podoba.Widzę, że już podrożało muszę poszukać gdzie indziej, jeśli faktycznie na to się zdecydujemy. Początkowo chciałam krzesełko z Ikei, ale to przekonuje mnie swoją smukłością. Jedyny minus, że nie ma stoliczka, ale w sumie może być to na plus, bo mały będzie siedział z nami przy stole. Nie wiem tylko jak z dopasowaniem wysokości krzesełka do stołu
Też o tym dole myślałam, że dużo miejsca dlatego tak jak mówię, to dopiero pierwszy faworyt, jeszcze się wszystko może zmienićBardzo fajne tylko mnie dół nie przekonuje bo dużo miejsca będzie chyba zajmował ja chyva wezme z ikea, chociaż stokke mi się podoba.
My dzisiaj po wizycie. Młoda waży już 7850 a dopiero skończyła 4miesiące Po tych naszych mega trudnych początkach wyniki wróciły do normy. Jet super. Żelazo jeszcze mam dawac przez 1,5 miesiąca, sprawdzić kontrolnie i odstawic duża babka już z tej mojej córy
Faktycznie rośnie jak na drożdżach, mój na ostatnim szczepieniu 6600g, 4 miesiące kończy 18tego najważniejsze, że wszystko idzie w dobrym kierunku!My dzisiaj po wizycie. Młoda waży już 7850 a dopiero skończyła 4miesiące Po tych naszych mega trudnych początkach wyniki wróciły do normy. Jet super. Żelazo jeszcze mam dawac przez 1,5 miesiąca, sprawdzić kontrolnie i odstawic duża babka już z tej mojej córy
moja 6600 miała właśnie na ostatnim szczepieniu na początku maja ale doktor mówi że jest wszystko super i żeby się nie przejmować bo jest też długa. i że w swoim czasie wyrośnie chociaż 8kilo to jest już co podźwigaćFaktycznie rośnie jak na drożdżach, mój na ostatnim szczepieniu 6600g, 4 miesiące kończy 18tego najważniejsze, że wszystko idzie w dobrym kierunku!
rosenberg
Fanka BB :)
Ja to 8kg ważyłam jak miałam roczek także szacun!moja 6600 miała właśnie na ostatnim szczepieniu na początku maja ale doktor mówi że jest wszystko super i żeby się nie przejmować bo jest też długa. i że w swoim czasie wyrośnie chociaż 8kilo to jest już co podźwigać
Ja też bym się nie przejmowała, wiem, że jak pójdzie z górę to będę tęsknić za tym tłuszczykiem ale fakt, z noszeniem coraz gorzejmoja 6600 miała właśnie na ostatnim szczepieniu na początku maja ale doktor mówi że jest wszystko super i żeby się nie przejmować bo jest też długa. i że w swoim czasie wyrośnie chociaż 8kilo to jest już co podźwigać
reklama
*Katarina*
Fanka BB :)
My mieliśmy chrzciny w sobotę w moim domu rodzinnym. Dopiero dzisiaj jakoś doszłam do siebie . Zwożenie, przygotowywanie, sprzątanie .... Następnym razem robię w restauracji i będę mieć spokój . Mała w kościele nawet nie zapłakała, oglądała wszystko wokół a na koniec mszy zasnęła. Za to na imprezie już nie była takim aniołkiem, chyba miała dość tyłu ludzi, było głośno a w dodatku bardzo ciepło. Ale już mamy za sobą .
Co do krzesełka do karmienia to ja myślałam o takim z firmy Kinderkraft, podoba mi się a potem można go złożyć jako krzesełko do siedzenia dla starszego dziecka . Ale jeszcze nie czytałam o nim więc jak będę kupować to będę studiować czy jest ok .
Co do krzesełka do karmienia to ja myślałam o takim z firmy Kinderkraft, podoba mi się a potem można go złożyć jako krzesełko do siedzenia dla starszego dziecka . Ale jeszcze nie czytałam o nim więc jak będę kupować to będę studiować czy jest ok .