reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Jakie to krzesełko? :)
Widzę, że już podrożało 🙈 muszę poszukać gdzie indziej, jeśli faktycznie na to się zdecydujemy. Początkowo chciałam krzesełko z Ikei, ale to przekonuje mnie swoją smukłością. Jedyny minus, że nie ma stoliczka, ale w sumie może być to na plus, bo mały będzie siedział z nami przy stole. Nie wiem tylko jak z dopasowaniem wysokości krzesełka do stołu 🤔

Załączniki

• Screenshot_2021-06-15-12-23-04-647_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-06-15-12-23-04-647_com.android.chrome.jpg
    156,5 KB · Wyświetleń: 80
Widzę, że już podrożało 🙈 muszę poszukać gdzie indziej, jeśli faktycznie na to się zdecydujemy. Początkowo chciałam krzesełko z Ikei, ale to przekonuje mnie swoją smukłością. Jedyny minus, że nie ma stoliczka, ale w sumie może być to na plus, bo mały będzie siedział z nami przy stole. Nie wiem tylko jak z dopasowaniem wysokości krzesełka do stołu 🤔
Bardzo fajne 😀tylko mnie dół nie przekonuje bo dużo miejsca będzie chyba zajmował 😂ja chyva wezme z ikea, chociaż stokke mi się podoba. 😂

My dzisiaj po wizycie. Młoda waży już 7850 a dopiero skończyła 4miesiące:D Po tych naszych mega trudnych początkach wyniki wróciły do normy. Jet super. Żelazo jeszcze mam dawac przez 1,5 miesiąca, sprawdzić kontrolnie i odstawic :D duża babka już z tej mojej córy :D

My dzisiaj po wizycie. Młoda waży już 7850 a dopiero skończyła 4miesiące:D Po tych naszych mega trudnych początkach wyniki wróciły do normy. Jet super. Żelazo jeszcze mam dawac przez 1,5 miesiąca, sprawdzić kontrolnie i odstawic :D duża babka już z tej mojej córy :D
Faktycznie rośnie jak na drożdżach, mój na ostatnim szczepieniu 6600g, 4 miesiące kończy 18tego 🙂 najważniejsze, że wszystko idzie w dobrym kierunku!

Faktycznie rośnie jak na drożdżach, mój na ostatnim szczepieniu 6600g, 4 miesiące kończy 18tego 🙂 najważniejsze, że wszystko idzie w dobrym kierunku!
moja 6600 miała właśnie na ostatnim szczepieniu na początku maja:D ale doktor mówi że jest wszystko super i żeby się nie przejmować bo jest też długa. i że w swoim czasie wyrośnie:D chociaż 8kilo to jest już co podźwigać:D

moja 6600 miała właśnie na ostatnim szczepieniu na początku maja:D ale doktor mówi że jest wszystko super i żeby się nie przejmować bo jest też długa. i że w swoim czasie wyrośnie:D chociaż 8kilo to jest już co podźwigać:D
Ja to 8kg ważyłam jak miałam roczek 😂😂 także szacun!

Ja też bym się nie przejmowała, wiem, że jak pójdzie z górę to będę tęsknić za tym tłuszczykiem 🥰 ale fakt, z noszeniem coraz gorzej 😁

reklama
My mieliśmy chrzciny w sobotę w moim domu rodzinnym. Dopiero dzisiaj jakoś doszłam do siebie 🤣. Zwożenie, przygotowywanie, sprzątanie .... Następnym razem robię w restauracji i będę mieć spokój 😅. Mała w kościele nawet nie zapłakała, oglądała wszystko wokół a na koniec mszy zasnęła. Za to na imprezie już nie była takim aniołkiem, chyba miała dość tyłu ludzi, było głośno a w dodatku bardzo ciepło. Ale już mamy za sobą 😁.

Co do krzesełka do karmienia to ja myślałam o takim z firmy Kinderkraft, podoba mi się a potem można go złożyć jako krzesełko do siedzenia dla starszego dziecka . Ale jeszcze nie czytałam o nim więc jak będę kupować to będę studiować czy jest ok 😊.

Do góry