No ja już dzisiaj mówię do mojego, że trzeba by powoli krzesełko do karmienia kupować, bo rozszerzanie diety lada moment chociaż obawiam się, że Czarek do tego czasu sam nie będzie siadał jeszcze, bo z gibaniem się na boczki i obrotami na brzuszek coś się nie spieszyAle te nasze szkraby szybko rosna zaraz będą próbowały siadać
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Kochana nie ten rok na Lutyto jest grupa na luty 2021Witajcie, 11 czerwca test pokazał II kreseczki, pobiegłam na betę która wyniosła 295.60 , a za dwa dni wzrosła do 917 , czwartek wizyta u lekarza . Jest to moja czwarta ciąża . Według kalkulatora jestem w trakcie 4 tyg ciąży co zgadzało by się z betą, jedyna moja obawa to brak zupełnie objawów ciążowych ale być może jeszcze za nie za wcześnie tak więc witam się serdecznie ! Termin Luty
G
gość _199
Gość
Ja chcę kupić krzesełko w którym można opuścić oparcie i będzie jadł na półsiedząco, półroczne dziecko już można tak sądząc.No ja już dzisiaj mówię do mojego, że trzeba by powoli krzesełko do karmienia kupować, bo rozszerzanie diety lada moment chociaż obawiam się, że Czarek do tego czasu sam nie będzie siadał jeszcze, bo z gibaniem się na boczki i obrotami na brzuszek coś się nie spieszy
A kiedy będziesz rozszerzała dietę ?
Karolina9933
Mój wczoraj spał do 11.30. A ja zamiast korzystać to siedziałam i patrzyłam czy oddycha
Michalina_25
pamiętam jak u nas tak było pierwszy raz to czułam sie taka wyspana a teraz jak czasem przespi 5-6 godzin to itak chce sie wiecejDziewczyny, Wy sie zalamujecie ze Wasze dzieci sie budza co 4h, a moja tyle wczoraj wytrzymala i ja jestem wniebowzięta
Michalina_25
od ktorej?Mój wczoraj spał do 11.30. A ja zamiast korzystać to siedziałam i patrzyłam czy oddycha
Ja jeszcze nie wiem jakie funkcje ma krzesełko, które póki co jest naszym liderem ze względu na wygląd (nie jest wielkim ciężkim klocem na pół pokoju) no i jest z polecenia, ale patrząc po cenie (ponad 9 stów) nie może być jak inne dietę planuję rozszerzać w sierpniu, ale na pewno nic na siłę, jeśli uznam, że mały nie jest gotowy, to elastycznie zmienimy ten termin co do sadzania do karmienia na półsiedząco, raczej taka funkcja by mi się i tak nie przydała, bo niezbyt podobno bezpiecznie jest karmić dziecko w takiej pozycji. Ale nie jestem w temacie jeszcze tak bardzo, żeby się wypowiadać.Ja chcę kupić krzesełko w którym można opuścić oparcie i będzie jadł na półsiedząco, półroczne dziecko już można tak sądząc.
A kiedy będziesz rozszerzała dietę ?
reklama
Jakie to krzesełko?Ja jeszcze nie wiem jakie funkcje ma krzesełko, które póki co jest naszym liderem ze względu na wygląd (nie jest wielkim ciężkim klocem na pół pokoju) no i jest z polecenia, ale patrząc po cenie (ponad 9 stów) nie może być jak inne dietę planuję rozszerzać w sierpniu, ale na pewno nic na siłę, jeśli uznam, że mały nie jest gotowy, to elastycznie zmienimy ten termin