reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ale te nasze szkraby szybko rosna 😳 zaraz będą próbowały siadać 😂
No ja już dzisiaj mówię do mojego, że trzeba by powoli krzesełko do karmienia kupować, bo rozszerzanie diety lada moment 🙉 chociaż obawiam się, że Czarek do tego czasu sam nie będzie siadał jeszcze, bo z gibaniem się na boczki i obrotami na brzuszek coś się nie spieszy 😂

reklama
Witajcie, 11 czerwca test pokazał II kreseczki, pobiegłam na betę która wyniosła 295.60 , a za dwa dni wzrosła do 917 , czwartek wizyta u lekarza . Jest to moja czwarta ciąża . Według kalkulatora jestem w trakcie 4 tyg ciąży co zgadzało by się z betą, jedyna moja obawa to brak zupełnie objawów ciążowych ale być może jeszcze za nie za wcześnie 🤷🏼‍♀️ tak więc witam się serdecznie ! Termin Luty
Kochana nie ten rok na Luty😀to jest grupa na luty 2021😁

No ja już dzisiaj mówię do mojego, że trzeba by powoli krzesełko do karmienia kupować, bo rozszerzanie diety lada moment 🙉 chociaż obawiam się, że Czarek do tego czasu sam nie będzie siadał jeszcze, bo z gibaniem się na boczki i obrotami na brzuszek coś się nie spieszy 😂
Ja chcę kupić krzesełko w którym można opuścić oparcie i będzie jadł na półsiedząco, półroczne dziecko już można tak sądząc.
A kiedy będziesz rozszerzała dietę ?

Ja chcę kupić krzesełko w którym można opuścić oparcie i będzie jadł na półsiedząco, półroczne dziecko już można tak sądząc.
A kiedy będziesz rozszerzała dietę ?
Ja jeszcze nie wiem jakie funkcje ma krzesełko, które póki co jest naszym liderem ze względu na wygląd (nie jest wielkim ciężkim klocem na pół pokoju) no i jest z polecenia, ale patrząc po cenie (ponad 9 stów) nie może być jak inne 😂 dietę planuję rozszerzać w sierpniu, ale na pewno nic na siłę, jeśli uznam, że mały nie jest gotowy, to elastycznie zmienimy ten termin 😉 co do sadzania do karmienia na półsiedząco, raczej taka funkcja by mi się i tak nie przydała, bo niezbyt podobno bezpiecznie jest karmić dziecko w takiej pozycji. Ale nie jestem w temacie jeszcze tak bardzo, żeby się wypowiadać.

reklama
Ja jeszcze nie wiem jakie funkcje ma krzesełko, które póki co jest naszym liderem ze względu na wygląd (nie jest wielkim ciężkim klocem na pół pokoju) no i jest z polecenia, ale patrząc po cenie (ponad 9 stów) nie może być jak inne 😂 dietę planuję rozszerzać w sierpniu, ale na pewno nic na siłę, jeśli uznam, że mały nie jest gotowy, to elastycznie zmienimy ten termin 😉
Jakie to krzesełko? :)

Do góry