reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U nas w tamtym tygodniu mialo być szczepienie ale ze względu na katar przełożyłyśmy. A dziś naszego pediatry nie ma więc sama pielęgniarka zaproponowałą poczekać tydzień. Dla mnie jeszcze lepiej bo w niedzielę chrzciny małej i trochę się bałam żeby mi nie odreagowała szczepienia. Dziś pobranie krwi bo jutro idziemy kontrolnie do neonatologa sprwdzić poziom żelaza itp. ;o ciekawe czy młodą będziemy dalej faszerować żelazem ;p
No to ciekawie🤗

reklama
Mi też ktoś dziecko podmienił. Pozdrawiam 🤪 oprócz tego, że często strasznie głośno nadaje to marudzi to ciągle albo cycek, albo zmienić miejsce, w którym leży, na plecach nie, na brzuszku nie, na rączkach nie. Ostatniej nocy ciągle go wybudzaly bączki i przez to nie spałam aż do 2giej 🙈 a rano pobudka o 7. No jak nie moje dziecko 🙈🙈 mam nadzieję, że może faktycznie zbliża się jakiś skok rozwojowy, albo po prostu ma cięższe dni i wróci do bycia sobą 😂😂

Dziewczyny, a ja jestem w szpitalu z młodym. Miał katar, potem doszedł kaszel i mimo inhalacji z soli,sterydu, toalety nosa rozchorował się bardziej. Wyniki z krwi i moczu ma w normie. W RTG na pierwszy rzut nie ma zapalenia płuc ale radiolog jeszcze będzie opisywał zdjęcia. Nie goraczkuje i nie gorączkował. Wczoraj przy przyjęciu miał zła saturację i dostaje sterydy dożylnie. No masakra. Badzcie czuje z maluchami !
Za tydzień starszak miał mieć usuwany migdał i odwołali zabieg bo nie dał sobie pobrać krwi z tatą...
Ojej! Biedny 🥺 trzymamy kciuki, żebyście jak najszybciej wyszli

Mi też ktoś dziecko podmienił. Pozdrawiam 🤪 oprócz tego, że często strasznie głośno nadaje to marudzi to ciągle albo cycek, albo zmienić miejsce, w którym leży, na plecach nie, na brzuszku nie, na rączkach nie. Ostatniej nocy ciągle go wybudzaly bączki i przez to nie spałam aż do 2giej 🙈 a rano pobudka o 7. No jak nie moje dziecko 🙈🙈 mam nadzieję, że może faktycznie zbliża się jakiś skok rozwojowy, albo po prostu ma cięższe dni i wróci do bycia sobą 😂😂
My się śmiejemy, że nasz miał dziś turbo szybki skok, bo strasznie płakał jak wróciliśmy do domu, a potem pierwszy raz się tak śmiał w głos 🤭 w ogóle śmiesznie, bo marudny już był wcześniej, później ryk, ewidentnie jakby ze zmęczenia, oczy na pół zamknięte, przysnął na kilka minut z płaczem w międzyczasie, więc byłam pewna, że kąpiel znów będzie w nerwowej atmosferze jak wczoraj, a ten jak nowo narodzony, oczy jak 5zł, zadowolony i jeszcze ten śmiech 😂

My się śmiejemy, że nasz miał dziś turbo szybki skok, bo strasznie płakał jak wróciliśmy do domu, a potem pierwszy raz się tak śmiał w głos 🤭 w ogóle śmiesznie, bo marudny już był wcześniej, później ryk, ewidentnie jakby ze zmęczenia, oczy na pół zamknięte, przysnął na kilka minut z płaczem w międzyczasie, więc byłam pewna, że kąpiel znów będzie w nerwowej atmosferze jak wczoraj, a ten jak nowo narodzony, oczy jak 5zł, zadowolony i jeszcze ten śmiech 😂
Ale te nasze szkraby szybko rosna 😳 zaraz będą próbowały siadać 😂

Witajcie, 11 czerwca test pokazał II kreseczki, pobiegłam na betę która wyniosła 295.60 , a za dwa dni wzrosła do 917 , czwartek wizyta u lekarza . Jest to moja czwarta ciąża . Według kalkulatora jestem w trakcie 4 tyg ciąży co zgadzało by się z betą, jedyna moja obawa to brak zupełnie objawów ciążowych ale być może jeszcze za nie za wcześnie 🤷🏼‍♀️ tak więc witam się serdecznie ! Termin Luty

Witajcie, 11 czerwca test pokazał II kreseczki, pobiegłam na betę która wyniosła 295.60 , a za dwa dni wzrosła do 917 , czwartek wizyta u lekarza . Jest to moja czwarta ciąża . Według kalkulatora jestem w trakcie 4 tyg ciąży co zgadzało by się z betą, jedyna moja obawa to brak zupełnie objawów ciążowych ale być może jeszcze za nie za wcześnie 🤷🏼‍♀️ tak więc witam się serdecznie ! Termin Luty
To nie ten temat, my już dawno urodzone, trzeba szukać 2022 😁 gratulacje!

reklama
Do góry