reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A czy ktoras z Was moze uzywala jakiegos srodka na owady dla dzieci? Np z tych na zdjeciu? Bo my przy tej pogodzie w parku nie dajemy rady.
Ja wczoraj tez druga dawka Pfizer i slabo sie czuje-reka okropnie boli i wszystkoe miesnie.
No i jak poczytalam o chlebku, to mnie do kuchni zagonilyscie😂😂😂
Ja nie chce nic rozpylać i smarować dziecka trzeba uważać bo te na bazie środka deet są szkodliwe dla takich małych dzieci i tylko się małych z Citrodiol który jest naturalny.
ja po tym jak był u nas atak meszek kupiłam u jestem zadowolona
Zobacz ofertę: MUSTICO Opaska odstraszająca komary 100% naturalna https://allegro.pl/oferta/mustico-opaska-odstraszajaca-komary-100-naturalna-9272939967
Zobacz ofertę: MUSTICO plastry odstraszające komary, meszki 12szt https://allegro.pl/oferta/mustico-plastry-odstraszajace-komary-meszki-12szt-9219552347

Co do drugiej pozycji to ja byłam takim dziecko i wiem, po sobie, że jak chce jeść suchą bułe to niech je ja nawet codziennie przez 5 lat. U mnie nic nie pomagało żeby dieta była urozmaicona i do dzisiaj na obiad od 5 lat jem spaghetti z tofu 🤣🤣
O fu tofu! Kupiłam kiedyś, bo miałam w przepisie chociaż czułam, że mi nie posmakuje i całe wylądowało w koszu 😂 jakie to jest dziwne jak smaki się mogą różnić 🙈 ja np. nie mogę skumać jak można nie lubić pieczarek aż tak, żeby wydziubywać je z bigosu (mój chłopak 😁), albo jak można nie lubić pizzy hawajskiej 🤯 ciekawe za kim Czaruś będzie, oby ładnie jadł za mamusią 🤪 koleżanka ostatnio mówiła, że jej syn jak był mały to tylko rosół jadł 🤷

O fu tofu! Kupiłam kiedyś, bo miałam w przepisie chociaż czułam, że mi nie posmakuje i całe wylądowało w koszu 😂 jakie to jest dziwne jak smaki się mogą różnić 🙈 ja np. nie mogę skumać jak można nie lubić pieczarek aż tak, żeby wydziubywać je z bigosu (mój chłopak 😁), albo jak można nie lubić pizzy hawajskiej 🤯 ciekawe za kim Czaruś będzie, oby ładnie jadł za mamusią 🤪 koleżanka ostatnio mówiła, że jej syn jak był mały to tylko rosół jadł 🤷
Tofu jest super jak jest dobrze zrobione 😁 albo na słodko w ciastach, tofurnik 🤤

Moja córka tylko rosol 😂

Ja nie jem mięsa w ogóle, więc te wszystkie wege rzeczy uwielbiam :D ale tofu trzeba umieć robić, też kiedyś nie przepadałam, a jak podałam mięsożernej koleżance to myślała, że mielone je 😁

reklama
Ja nie jem mięsa w ogóle, więc te wszystkie wege rzeczy uwielbiam :D ale tofu trzeba umieć robić, też kiedyś nie przepadałam, a jak podałam mięsożernej koleżance to myślała, że mielone je 😁
Ja jestem wegetarianką, ale wiele wege rzeczy mi nie smakuje. Na przykład te różne wegetariańskie mięsa mają często jakiś taki posmak, którego nie znoszę.

Do góry