reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Co do drugiej pozycji to ja byłam takim dziecko i wiem, po sobie, że jak chce jeść suchą bułe to niech je ja nawet codziennie przez 5 lat. U mnie nic nie pomagało żeby dieta była urozmaicona i do dzisiaj na obiad od 5 lat jem spaghetti z tofu 🤣🤣
Właśnie druga pozycja o tym jest, bo mam tą książkę :) Autor nie poleca jakiś syropków na apetyt itp. Bardzo fajna książka :)

Moja basia do 2 lat jadla wszystko. Teraz je tak mało że szok 😥😥 jest to bardzo denerwujące. Jej dieta jest strasznie uboga. Ostatnio zjadla 4 truskawki to ja się cieszyłam jakby doktorat zrobila 😂
Mam to samo :( Moja je tylko serki homogenizowane, to podstawa jej diety😂 Jak robię śniadanie to mówi, że ona chce tylko suchą bułkę i wodę 😂 Gorzej niż z więzieniu 😂

Tofu jest super jak jest dobrze zrobione 😁 albo na słodko w ciastach, tofurnik 🤤
Do mnie nie przemawia ani smak ani tekstura 🙈 jadłospis, z którego miałam przepis jest od dziewczyny, której przepisy sporo ludzi chwali a do mnie mało co przemawiało smakowo, chociaż w jednym przepisie była pasta z awokado i smakowało całkiem dobrze jak na tu, że nie lubię awokado 😯

Do mnie nie przemawia ani smak ani tekstura 🙈 jadłospis, z którego miałam przepis jest od dziewczyny, której przepisy sporo ludzi chwali a do mnie mało co przemawiało smakowo, chociaż w jednym przepisie była pasta z awokado i smakowało całkiem dobrze jak na tu, że nie lubię awokado 😯
Guacamole 😍😍😍😍 moja miłość największą. W ogóle awokado to ja samo łyżka moge jeść
A jak nie lubisz tofu to spróbuj sobie jeszcze takie batoniki jakby twarogowe wegańskie w żabkach są, marka plant Hunter, na bank Ci posmakują jak słodkie lubisz :D one są z tofu

reklama
Do góry