E to mnie byś nie oszukała, mielone to mieloneJa nie jem mięsa w ogóle, więc te wszystkie wege rzeczy uwielbiamale tofu trzeba umieć robić, też kiedyś nie przepadałam, a jak podałam mięsożernej koleżance to myślała, że mielone je
![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
E to mnie byś nie oszukała, mielone to mieloneJa nie jem mięsa w ogóle, więc te wszystkie wege rzeczy uwielbiamale tofu trzeba umieć robić, też kiedyś nie przepadałam, a jak podałam mięsożernej koleżance to myślała, że mielone je
![]()
Zdziwilabys sięE to mnie byś nie oszukała, mielone to mieloneale nie mówię, że by mi nie smakowało, z awokado raz się udało aż sama byłam w szoku
![]()
Te syropki w ogóle mają prawo działać? Ja zakładam, że będzie miał apetyt po mnie, a jak nie, to będziemy kombinować aż mu coś posmakujeWłaśnie druga pozycja o tym jest, bo mam tą książkęAutor nie poleca jakiś syropków na apetyt itp. Bardzo fajna książka
![]()
Tzn ja jem mięsko i kocham, ale jestem elastyczna i gotuję też wegeZdziwilabys sięmój chłop mięsożerny a dzięki mnie uwielbia różne wege świństwa
jakieś falafele i inne. Teraz już poznaje w miarę i zawsze pyta "a co to jest to co smakuje jak mięso i wygląda jak mięso a nie jest mięsem?"
Cooo !?!?!Dziewczyny pomylili małej szczepienie, jestem zalamana
Ja muszę przyznać, że mój facet lepiej wege gotuje ode mnie. Kotlety sojowe to jego konik, ale dawno mi nic nie ugotował. Jutro mamy dwa lata, to może coś mi przygotujeTzn ja jem mięsko i kocham, ale jestem elastyczna i gotuję też wege![]()
Chyba się nie odważę, zresztą nie powinnam jeść soi ze względu na Hashimoto, ale w chlebku uwielbiam, chociaż nigdzie teraz nie widziałam chleba z sojąGuacamolemoja miłość największą. W ogóle awokado to ja samo łyżka moge jeść
A jak nie lubisz tofu to spróbuj sobie jeszcze takie batoniki jakby twarogowe wegańskie w żabkach są, marka plant Hunter, na bank Ci posmakują jak słodkie lubiszone są z tofu
No nie wiem, że ktoś ma pomysły, żeby to podawać. Później łatwo o otyłość, bo normalnie by dziecko tyle nie zjadło ile 'dzięki' takiemu syropkowi.Te syropki w ogóle mają prawo działać? Ja zakładam, że będzie miał apetyt po mnie, a jak nie, to będziemy kombinować aż mu coś posmakuje![]()
Jak?Dziewczyny pomylili małej szczepienie, jestem zalamana
Tak piszesz o tym awokado które kochamGuacamolemoja miłość największą. W ogóle awokado to ja samo łyżka moge jeść
A jak nie lubisz tofu to spróbuj sobie jeszcze takie batoniki jakby twarogowe wegańskie w żabkach są, marka plant Hunter, na bank Ci posmakują jak słodkie lubiszone są z tofu