To co innego, ja dużo gotuję i to lubię, zwłaszcza kombinować, nigdy się przepisu sztywno nie trzymamJa i tak nie gotuje, a każde z nas je co innego więc mi to jedno.
![Zany face :zany_face: 🤪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To co innego, ja dużo gotuję i to lubię, zwłaszcza kombinować, nigdy się przepisu sztywno nie trzymamJa i tak nie gotuje, a każde z nas je co innego więc mi to jedno.
No u mnie zupy są codziennie, drugie danie dostanie cos na parze i tyleHaha u mnie słoiczki też pewnie będą, ale pierwsze smaki chcę mu dać domowe, na wyjeździe nie będę się bawić w gotowanie, dlatego tak planujemy wakacje, żeby jeszcze przed rozszerzaniem albo jakiś czas poa z nami nie wiem, kiedy będzie jadł, bo jakoś ciężko mi uwierzyć, że posmakuje mu to co my jemy, ale bez przypraw
![]()
OMG !!! Cala mama ! Ma Twoje oczy jak nic !!! Slicznie wygladacie dziewczynyWystroilysmy się do lekarza, pora na przygody![]()
Co do drugiej pozycji to ja byłam takim dziecko i wiem, po sobie, że jak chce jeść suchą bułe to niech je ja nawet codziennie przez 5 lat. U mnie nic nie pomagało żeby dieta była urozmaicona i do dzisiaj na obiad od 5 lat jem spaghetti z tofuPonoc to jest fajna pozycja o rozszerzaniu diety, ja juz kupilam ale jeszcze nie zaczelam czytac bo nie ma kiedy
![]()
Przedsprzedaż książki "Rozszerzanie diety niemowląt" - Wymagajace.pl - Magdalena Komsta
Już 15 marca rusza przedsprzedaż pierwszej książki Wydawnictwa Wymagające – „Rozszerzanie diety niemowląt”. To obowiązkowa pozycja dla Ciebie, jeżeli: Rozszerzasz dietę swojego dziecka, ale nie jesteś pewna_y, czy robisz to dobrze? Niedługo czeka Cię rozszerzanie diety, ale nie wiesz, kiedy ani...www.wymagajace.pl
i jeszcze jedna kolezanka bardzo polecala ta pozycje, wiec sie na nia przyczajam:
![]()
Moje dziecko nie chce jeść. Poradnik nie tylko dla rodziców niejadków
Twoje dziecko nie chce jeść. Trwa to tygodniami, może nawet miesiącami i latami. Może pije tylko mleko, zjada suche bułki, a od święta dwa kęsy jabłka. Przygotowujesz mu skomplikowane i zdrowe potrawy, zabawiasz przy posiłkach, całe wasze życie kręci się wokół pytań: co zjadło, ile zjadło, kiedy wrbonito.pl
Dzisiaj stanik ubralam porządnyOMG !!! Cala mama ! Ma Twoje oczy jak nic !!! Slicznie wygladacie dziewczyny
i wez prosze wiecej nie narzekaj na piersi![]()
Moja basia do 2 lat jadla wszystko. Teraz je tak mało że szokCo do drugiej pozycji to ja byłam takim dziecko i wiem, po sobie, że jak chce jeść suchą bułe to niech je ja nawet codziennie przez 5 lat. U mnie nic nie pomagało żeby dieta była urozmaicona i do dzisiaj na obiad od 5 lat jem spaghetti z tofu![]()
Ja też jak byłam mała to tylko suche naleśniki, suche gofryCo do drugiej pozycji to ja byłam takim dziecko i wiem, po sobie, że jak chce jeść suchą bułe to niech je ja nawet codziennie przez 5 lat. U mnie nic nie pomagało żeby dieta była urozmaicona i do dzisiaj na obiad od 5 lat jem spaghetti z tofu![]()
Jak pisze zamawialiśmy, to ja ściągałam wszystko i jadł tylko ciastoJa też jak byłam mała to tylko suche naleśniki, suche gofry![]()
Ja jestem 16h po drugiej dawce i na razie jest ok. Nawet ręka w zasadzie nie boli, mogę na niej leżećW ogole my juz dawno po drugiej dawce (Pfizer) to sie nastawcie na to ze duzo osob jednak gorzej 2ga dawke znosi. U nas po pierwszej tylko reka bolala, a po drugiej oboje sie czulismy jakby zbieralo na grype. Szczepienie bylo rano i zaczelismy sie zle czuc wieczorem. Trwalo to do konca nastepnego dnia. Do orzezycia ale bylo mi zimno (mimo braku temperatury), troche gardlo bolalo i glowa i generalnie tak slabo sie czulam. Ale obylo sie bez paracetamolu.