reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja już różnych preparatów próbowałam. Walczymy z tym cholerstwem od urodzenia praktycznie. Oliwką smarowałam i wyczesywałam, potem specjalnym preparatem z emolium na ciemieniuchę a teraz jakiś nowy wypróbowujemy. W miarę pomaga, ale znika na jakiś czas i wraca :/
Polecam emotopic na ciemieniucha. Bardzo długo walczylysmy z tym dziadostwem a po emotopicu zeszło po 3 kąpielach. Jak przestane używać to wraca teoche ale asekuracyjnie vo ktoras kapiel dalej uzywamy

A czy ktoras z Was moze uzywala jakiegos srodka na owady dla dzieci? Np z tych na zdjeciu? Bo my przy tej pogodzie w parku nie dajemy rady.
Ja wczoraj tez druga dawka Pfizer i slabo sie czuje-reka okropnie boli i wszystkoe miesnie.
No i jak poczytalam o chlebku, to mnie do kuchni zagonilyscie😂😂😂

Załączniki

• EC091075-25DB-4FED-98FE-92670179A9FB.png
    EC091075-25DB-4FED-98FE-92670179A9FB.png
    105,4 KB · Wyświetleń: 58
Ja jeszcze do zrzucenia mam 8 kg, wiec ten chlebek odpokutujr😭😭😭
S czy ktos moze polecic cos fajnego do poczytamia o rozszerzaniu diety? Ksiazki albo blogi.

Ja jeszcze do zrzucenia mam 8 kg, wiec ten chlebek odpokutujr😭😭😭
S czy ktos moze polecic cos fajnego do poczytamia o rozszerzaniu diety? Ksiazki albo blogi.
Podbijam pytanie, bo tez potrzebuje. Widziałam na allegro planer żywieniowy na rozszerzanie diety za 80 zł i się zastanawiam czy to coś warte.

A czy ktoras z Was moze uzywala jakiegos srodka na owady dla dzieci? Np z tych na zdjeciu? Bo my przy tej pogodzie w parku nie dajemy rady.
Ja wczoraj tez druga dawka Pfizer i slabo sie czuje-reka okropnie boli i wszystkoe miesnie.
No i jak poczytalam o chlebku, to mnie do kuchni zagonilyscie😂😂😂
Wszystko z koszyka kupujesz ? Czy po prostu wkładasz, bo suma niezła hah

reklama
Do góry