marta18691
Fanka BB :)
Ja od lat maluje paznokciemój mąż mi kupił mowy zestaw lampę kufer i itd 400zl nie mojeJa mam pełno lakierów, lampę itp. ale nie ciągnienie do tego muszę to wszystko sprzedać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od lat maluje paznokciemój mąż mi kupił mowy zestaw lampę kufer i itd 400zl nie mojeJa mam pełno lakierów, lampę itp. ale nie ciągnienie do tego muszę to wszystko sprzedać.
No mój mi też sprezentował już jakiś czas temu, ale odkąd urodziłam, jakoś przeszedł mi zapał do paznokci, a mam praktycznie wszystko nieużywane.Ja od lat maluje paznokciemój mąż mi kupił mowy zestaw lampę kufer i itd 400zl nie moje
Mm a jak czesto sie budzi dzidzius??Jaaaa
Z młodszym spałam 2 lata (akurat mąż pracował tylko na nocki).
Chodzę wyspana, szczęśliwa że mogę przytulać małe pachnące ciałko
ja dalej spioch z dlugim rekawem, przed spaniem mocno wietrze pokoj i mamy ok 20* na noc czyli podobnie jak w zimeDziewczyny co zakladacie na noc maluszkom po kapieli przy aktualnych temperaturach?
body i śpiworek w nocy po kąpieliDziewczyny co zakladacie na noc maluszkom po kapieli przy aktualnych temperaturach?
Moja dzisiaj nawet na trochę w gondoli dziś zasnęła, a potem oglądała drzewa nad sobą. Ale nie było akurat słońca, więc nie raziło ją w oczka przy opuszczonej budce. Zobaczę, czy to jednorazowa sytuacja czy może też zaszła jakaś zmiana. Jak jest tak ciepło, to noszenie w chuście jest mało komfortowe, bo grzejemy się dodatkowo od siebie i warstw materiału...rany, moje dziecko od kad jest ladna pogoda polubila gondole wychodze z nia na minimum dwa spacery dziennie. Nareszcie !!!
Jaa, ale my to śpimy na na kanapie, bo twardsza. W sumie to ja nie narzekam, ale będziemy próbować wrócić do sypialni i dostawki.Hej dziewczyny czy jest tu jeszcze jakas mamuska ktora karmi piersia i w nocy trzyma dzieciaka w swoim lozku? Czy tylko ja tak robie? Zastanawia mnie jak idzie spanie z takimi maluchami? Bo u nas tragedia, chodze pokrzywiona i niewyspana
Moja spi w rampersie plus okno otwarteDziewczyny co zakladacie na noc maluszkom po kapieli przy aktualnych temperaturach?