reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny co zakladacie na noc maluszkom po kapieli przy aktualnych temperaturach?
body i śpiworek w nocy po kąpieli
ale np teraz jest 23 stopnie wilgotność 53% i śpi bez niczego tylko bodziaku, nawet jakbym okno otworzyła to jest tyle samo na zewnątrz a przez całą noc to i tak mimo wietrzenia wzrasta 3 osoby w sypialni no nie da rady 😕
nie wiem jak będzie latem chyba Klimka ale podobno nie zdrowa dla dzieci 🤔 nie wiem.
a ty jak sobie radzisz?

rany, moje dziecko od kad jest ladna pogoda polubila gondole 🥰🥰🥰 wychodze z nia na minimum dwa spacery dziennie. Nareszcie !!! 🥳🥳🥳
Moja dzisiaj nawet na trochę w gondoli dziś zasnęła, a potem oglądała drzewa nad sobą. Ale nie było akurat słońca, więc nie raziło ją w oczka przy opuszczonej budce. Zobaczę, czy to jednorazowa sytuacja czy może też zaszła jakaś zmiana. Jak jest tak ciepło, to noszenie w chuście jest mało komfortowe, bo grzejemy się dodatkowo od siebie i warstw materiału...
Hej dziewczyny czy jest tu jeszcze jakas mamuska ktora karmi piersia i w nocy trzyma dzieciaka w swoim lozku? Czy tylko ja tak robie? Zastanawia mnie jak idzie spanie z takimi maluchami? Bo u nas tragedia, chodze pokrzywiona i niewyspana 😔
Jaa, ale my to śpimy na na kanapie, bo twardsza. W sumie to ja nie narzekam, ale będziemy próbować wrócić do sypialni i dostawki.

Ja was dziewczyny podziwiam, że śpicie razem z maluchami. U nas młody jest brany do łóżka nad ranem/rano i razem sobie dosypiamy, często ledwo się ruszam jak wstaje, taka jestem zardzewiała 😂 teraz przełożyliśmy łóżeczko obok łóżka, więc w nocy nie muszę wstawać żeby go wziąć na karmienie, ale tak całą noc z maluchem jakbym miała spać w jednym łóżku to chyba by mi zwapnialy kości 😅

reklama
Do góry