reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U mnie mala sie tak rozregulowala po tych weselach i wczorajszym grillu ze dawała mi koncert do 18 . Juz myslalam ze skonam;D ale wieczorem wybralysmy się na spacer po takim cichym miejscu itp o dopiero się wyciszyła, i po kąpieli poszla spac. I spala od 21 do 4 rano....
No takie małe dziecko nie nadaje się na imprezy duże bo za dużo wrażeń 🥳

reklama
No takie małe dziecko nie nadaje się na imprezy duże bo za dużo wrażeń 🥳
Tzn na weselu byliśmy sami. Mloda została z babcia w domu. Ale tez jej się odbił brak mamy bo z rąk nie chciala zejść. A z grilla musieliśmy uciekać do domu bo dala taki popis ze bylam w szoku;D za to na wieczornym spacerze dziecko aniol jak byla cisza i spokój. ;D

U nas pisiont stopni 🙈 już muszę się chować do cienia bo inaczej w środku miasta idzie spłonąć 🥵 już się nie mogę doczekać jak wykończymy chatę i spierniczamy za miasto 🙊

Zaraz zawijamy manaty na drugi spacer i chyba idę na lody 😁 jedna fajna rzecz w mieszkaniu w mieście to tyle super miejscówek wokół, w promieniu 15 minut spacerem mam ze trzy punkty lodów rzemieślniczych ❤️

Zaraz zawijamy manaty na drugi spacer i chyba idę na lody 😁 jedna fajna rzecz w mieszkaniu w mieście to tyle super miejscówek wokół, w promieniu 15 minut spacerem mam ze trzy punkty lodów rzemieślniczych ❤️
Good lód? 😍

rany, moje dziecko od kad jest ladna pogoda polubila gondole 🥰🥰🥰 wychodze z nia na minimum dwa spacery dziennie. Nareszcie !!! 🥳🥳🥳

U nas pisiont stopni 🙈 już muszę się chować do cienia bo inaczej w środku miasta idzie spłonąć 🥵 już się nie mogę doczekać jak wykończymy chatę i spierniczamy za miasto 🙊
U mnie się duchota zrobiła, ale słońca zero, więc spierniczałam przed ewentualnym deszczem do domu 😂 no i przed awanturą w razie pobudki, coś dzisiaj nie jest jego dzień, nic mu nie pasuje 👿

reklama
Hej dziewczyny czy jest tu jeszcze jakas mamuska ktora karmi piersia i w nocy trzyma dzieciaka w swoim lozku? Czy tylko ja tak robie? Zastanawia mnie jak idzie spanie z takimi maluchami? Bo u nas tragedia, chodze pokrzywiona i niewyspana 😔

Do góry