reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Oooo super, ja też się nie mogę doczekać wesela 😀😀jedziemy 26go na weselicho. Zrobię włosy make up profesjolany i będę czuła się super 😂tylko, że my z mloda jedziemy będzie spala w wozku w słuchawkach 😀
My tez mieliśmy jechać z młodą ale babcia sie zaoferowała ze mamy wychodne ;D takze szkoda nie skorzystać;p

My tez mieliśmy jechać z młodą ale babcia sie zaoferowała ze mamy wychodne ;D takze szkoda nie skorzystać;p
No fajnie wam 😀😀u nas niestety jedna babcia idzie na te same wesele a druga niestety zdrowotnie nie nadaje się do opieki nawet nad starsza niestety. Starsza córka zostaje z moją siostrą 😀 a hania mam nadzieję, że będzie spala

Zazdroszczę ! Ja niestety w jednym łóżku z małym spalam :(
Też bym z chęcią gdzieś pojechała, najlepiej nad może ale cholernie daleko mamy ;/
Mamy cała Polskę do przejechania nad morzem, ale byliśmy w ostatni wrzesień na weekend i było pięknie❤️ w tym roku podobnie się wybieramy

Oooo super, ja też się nie mogę doczekać wesela 😀😀jedziemy 26go na weselicho. Zrobię włosy make up profesjolany i będę czuła się super 😂tylko, że my z mloda jedziemy będzie spala w wozku w słuchawkach 😀
My mieliśmy mieć wesele w ten weekend, ale ze względu na Małą nie wybieramy się. Moi rodzice idą też na nie, więc z nią nie zostaną, a poza tym nigdy z nikim "obcym" na dłużej niż 2h nie zostawała. A w wózku w słuchawkach by nie spała na pewno (nie wiem po co tę gondolę kupiliśmy) 😂 Mogłaby się okazać bardzo aktywną uczestniczką imprez, bo chodzi spać koło 23 ;)

reklama
My mieliśmy mieć wesele w ten weekend, ale ze względu na Małą nie wybieramy się. Moi rodzice idą też na nie, więc z nią nie zostaną, a poza tym nigdy z nikim "obcym" na dłużej niż 2h nie zostawała. A w wózku w słuchawkach by nie spała na pewno (nie wiem po co tę gondolę kupiliśmy) 😂 Mogłaby się okazać bardzo aktywną uczestniczką imprez, bo chodzi spać koło 23 ;)
No moja Hania z nikim nigdy nie została. Tylko z mężem ale go nie liczę bo to też jego dziecko 😂jesteśmy na piersi i tak. Więc na noc bym sie bala ja zostawić. Zobaczymy jak to będzie najwyzej szybko skończę imprezę i pojde do pokoju. Jest to wesele na wyjeździe takze każde karmienie w spokoju w pokoju bedzie

Do góry