reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Oooo super, ja też się nie mogę doczekać wesela 😀😀jedziemy 26go na weselicho. Zrobię włosy make up profesjolany i będę czuła się super 😂tylko, że my z mloda jedziemy będzie spala w wozku w słuchawkach 😀
My tez mieliśmy jechać z młodą ale babcia sie zaoferowała ze mamy wychodne ;D takze szkoda nie skorzystać;p

My tez mieliśmy jechać z młodą ale babcia sie zaoferowała ze mamy wychodne ;D takze szkoda nie skorzystać;p
No fajnie wam 😀😀u nas niestety jedna babcia idzie na te same wesele a druga niestety zdrowotnie nie nadaje się do opieki nawet nad starsza niestety. Starsza córka zostaje z moją siostrą 😀 a hania mam nadzieję, że będzie spala

Zazdroszczę ! Ja niestety w jednym łóżku z małym spalam :(
Też bym z chęcią gdzieś pojechała, najlepiej nad może ale cholernie daleko mamy ;/
Mamy cała Polskę do przejechania nad morzem, ale byliśmy w ostatni wrzesień na weekend i było pięknie❤️ w tym roku podobnie się wybieramy

Oooo super, ja też się nie mogę doczekać wesela 😀😀jedziemy 26go na weselicho. Zrobię włosy make up profesjolany i będę czuła się super 😂tylko, że my z mloda jedziemy będzie spala w wozku w słuchawkach 😀
My mieliśmy mieć wesele w ten weekend, ale ze względu na Małą nie wybieramy się. Moi rodzice idą też na nie, więc z nią nie zostaną, a poza tym nigdy z nikim "obcym" na dłużej niż 2h nie zostawała. A w wózku w słuchawkach by nie spała na pewno (nie wiem po co tę gondolę kupiliśmy) 😂 Mogłaby się okazać bardzo aktywną uczestniczką imprez, bo chodzi spać koło 23 ;)

reklama
My mieliśmy mieć wesele w ten weekend, ale ze względu na Małą nie wybieramy się. Moi rodzice idą też na nie, więc z nią nie zostaną, a poza tym nigdy z nikim "obcym" na dłużej niż 2h nie zostawała. A w wózku w słuchawkach by nie spała na pewno (nie wiem po co tę gondolę kupiliśmy) 😂 Mogłaby się okazać bardzo aktywną uczestniczką imprez, bo chodzi spać koło 23 ;)
No moja Hania z nikim nigdy nie została. Tylko z mężem ale go nie liczę bo to też jego dziecko 😂jesteśmy na piersi i tak. Więc na noc bym sie bala ja zostawić. Zobaczymy jak to będzie najwyzej szybko skończę imprezę i pojde do pokoju. Jest to wesele na wyjeździe takze każde karmienie w spokoju w pokoju bedzie

Do góry