rosenberg
Fanka BB :)
Z KrakowaJa mam to samo, a skąd jesteście ?
Ja mam za stary samochód, żeby nim się wybrać w taka podróż.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z KrakowaJa mam to samo, a skąd jesteście ?
Ja mam za stary samochód, żeby nim się wybrać w taka podróż.
U nas by było w mojej rodzinnej miejscowości, to w sumie nie wiem jakbym karmienie zorganizowała. Ale odpuściliśmy, bo Mała wymagająca uwagi non stop, a i w podróży czasami daje popalić - to 2h drogi, a czasami przy 20 minutach jest rozpacz okropna Daje wtedy koncert pod tytułem "matka, czemu mnie pasami zniewolilaś"No moja Hania z nikim nigdy nie została. Tylko z mężem ale go nie liczę bo to też jego dziecko jesteśmy na piersi i tak. Więc na noc bym sie bala ja zostawić. Zobaczymy jak to będzie najwyzej szybko skończę imprezę i pojde do pokoju. Jest to wesele na wyjeździe takze każde karmienie w spokoju w pokoju bedzie
mój ma dokładnie to samo dzisiaj jechaliśmy na moją szczepionke i siedział jak zbity kot i tylko patrzył na te pasy, zabawki nic go nie interesowało tylko na te pasy patrzył nie wiem może to kwestia dorastania i oczywiście zostawiałam ich z Mężem w samochodzie bo potem mieliśmy iść na spacer to zrobił mi taki armagedon że te 0,5h co musiałam czekać po szczepieniu lekarz zgodził się że był poczekała koło przychodniU nas by było w mojej rodzinnej miejscowości, to w sumie nie wiem jakbym karmienie zorganizowała. Ale odpuściliśmy, bo Mała wymagająca uwagi non stop, a i w podróży czasami daje popalić - to 2h drogi, a czasami przy 20 minutach jest rozpacz okropna Daje wtedy koncert pod tytułem "matka, czemu mnie pasami zniewolilaś"
... i dlatego na szczepienie sama pojechałam, chociaż mąż chciał byśmy wszyscy pojechalimój ma dokładnie to samo dzisiaj jechaliśmy na moją szczepionke i siedział jak zbity kot i tylko patrzył na te pasy, zabawki nic go nie interesowało tylko na te pasy patrzył nie wiem może to kwestia dorastania i oczywiście zostawiałam ich z Mężem w samochodzie bo potem mieliśmy iść na spacer to zrobił mi taki armagedon że te 0,5h co musiałam czekać po szczepieniu lekarz zgodził się że był poczekała koło przychodni
Jaka duuużaPozdrawiamy!!
Ale ona już duża , chyba będzie wysoka bo tak ją już wyciągnęło, ślicznaPozdrawiamy!!
Ja nic nie widzęHej dziewczyny czy tu coś widać czy mam omamy? Mam wrażenie że widzę blada różowa kreseczkę... 13dpo, dzień przed miesiączka.
Ja widzę jedną kreskę, ja na pierwszym teście miałam 2 grube kreski, więc wątpliwości nie było, a i tak się łudziłam, że to nie ciąża ale test robiłam kilka dni po dniu spodziewanej miesiączki. Powtórz test na kilka dniHej dziewczyny czy tu coś widać czy mam omamy? Mam wrażenie że widzę blada różowa kreseczkę... 13dpo, dzień przed miesiączka.