reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ale dużo, mało? Tylko tak kącikiem ust czy więcej? Jak tylko po jedzeniu i zaczęło się nagle to być może po prostu za dużo zjadł 🙈
Wydaje mi się że sporo, ale nie mam porównanie 🙈

Moja ostatnio tez czesciej ulewa. A raczej rzyga 😁 ale mi sie wydaje akurat ze przez ostatnie dni tak rozkrecila laktacje ze po prostu sie przejada. Czuje teraz ze bardzo duzo mleka jej leci w trakcie jedzenia. Wiec jakos bardzo sie nie przejmuje.
Szkoda mi prac co chwilę ubranka 🤣🤣🤣

reklama

A propos... 😁 kupy to robi takie ze juz mi sie trzeci dzien z rzedu usrajdolila tak ze pranie poszlo 😁 ale juz tak na cycu nie wisi wiec mysle ze zaraz wszystko wroci do normy ;) aha, no i u nas ulewa tez za dnia tylko 🤷‍♀️

A propos... 😁 kupy to robi takie ze juz mi sie trzeci dzien z rzedu usrajdolila tak ze pranie poszlo 😁 ale juz tak na cycu nie wisi wiec mysle ze zaraz wszystko wroci do normy ;) aha, no i u nas ulewa tez za dnia tylko 🤷‍♀️
Może to od tego, że za dnia się kręci z dupką, jakby owsiki miał 🤣 odkąd naucz się obracać na brzuch, to ciągle to robi, roluje się po macie i płacze, bo nie potrafi na plecy wrócić 🤣

Nie martw się, u nas wieczne ulewanie i pranie ubranek od urodzenia 🙈. Także cieszcie się, że dopiero teraz was to spotyka 😅 ja się cieszę z każdego karmienia, po którym nie uleje, chodzę dumna i wszystkim opowiadam, że tym razem nie było bełtów 🤣

Może to od tego, że za dnia się kręci z dupką, jakby owsiki miał 🤣 odkąd naucz się obracać na brzuch, to ciągle to robi, roluje się po macie i płacze, bo nie potrafi na plecy wrócić 🤣
Juz sie obraca? Wow, super! A ktory tydzien?

moze byc, moj maz dzisiaj z mloda cwiczyl obroty to mi rzygnela wlasnie 😅

Juz sie obraca? Wow, super! A ktory tydzien?

moze byc, moj maz dzisiaj z mloda cwiczyl obroty to mi rzygnela wlasnie 😅
18 tygodni miał w poniedziałek, on z 25 stycznia jest :D

To może coś w tym jest, a długo ćwiczysz obroty ? Ja z moim zaczęłam to po tygodniu już się sam obrócił, zadziwiające jak te dzieci szybko wszystko łapią.

18 tygodni miał w poniedziałek, on z 25 stycznia jest :D

To może coś w tym jest, a długo ćwiczysz obroty ? Ja z moim zaczęłam to po tygodniu już się sam obrócił, zadziwiające jak te dzieci szybko wszystko łapią.
No to pieknie, w takim razie czekam az moja zalapie 😁

nie, my od dzisiaj 😅 dzisiaj bylismy kontrolnie u fizjo i nam pokazala rozne cwiczenia rozruchowe, miedzy innymi wlasnie obroty :)

Nie martw się, u nas wieczne ulewanie i pranie ubranek od urodzenia 🙈. Także cieszcie się, że dopiero teraz was to spotyka 😅 ja się cieszę z każdego karmienia, po którym nie uleje, chodzę dumna i wszystkim opowiadam, że tym razem nie było bełtów 🤣
U nas jest to samo, dzisiaj nie mogłam się doczekać aż mąż z pracy wróci i z dumą mu powiedziałam że mała od rana nie ulewa i chyba to jest ten czas gdzie się wszystko unormowało 😁. Po czym mała zjadła, puściła bełta, pojechaliśmy do sklepu znowu ulala, po kolejnym karmieniu również, przebrałam ją w nowiutką piżamkę, tatuś wziął ponosić i też ją ulała.... Także nie mam już sił. Za tydzień idziemy na szczepienie to podpytam pediatrę czy da się coś z tym zrobić 🤭

U nas jest to samo, dzisiaj nie mogłam się doczekać aż mąż z pracy wróci i z dumą mu powiedziałam że mała od rana nie ulewa i chyba to jest ten czas gdzie się wszystko unormowało 😁. Po czym mała zjadła, puściła bełta, pojechaliśmy do sklepu znowu ulala, po kolejnym karmieniu również, przebrałam ją w nowiutką piżamkę, tatuś wziął ponosić i też ją ulała.... Także nie mam już sił. Za tydzień idziemy na szczepienie to podpytam pediatrę czy da się coś z tym zrobić 🤭
U nas też są takie przełomowe chwile🤣 ostatnio był dzień, że młody ulewal od rana, ale tak troszeczkę kącikiem ust 😯 i ja już zachwycona, że to przełomowy dzień, że wszystko się stabilizuje, układ trawienny mu dojrzał i w ogóle cud miód orzeszki. Kolejny dzień pokazał mi ponownie jak bardzo się myliłam 🙈

reklama
Kurde tak Was czytam z tym ulewaniem i chyba odwołam telewizytę u Pediatry bo właśnie mój mały wczoraj rzygnął i dzisiaj też tak porządnie a potem był taki mega głodny że masakra ale już nie zwracał 🙄 ale jak piszecie to chyba normalne.

Do góry