No mamuśka ekstra! Pięknie wyglądasz. A moja Panna zawsze spokojnie lezala a teraz wózek się nie podoba bo świata nie widziA my dzisiaj na grillu byliśmy u mojej siostry, od razu zaprosiliśmy na chrzciny, Lena w miarę grzeczna, śpi już
reklama
Śliczna mama !!!!!!A my dzisiaj na grillu byliśmy u mojej siostry, od razu zaprosiliśmy na chrzciny, Lena w miarę grzeczna, śpi już
Sylwia99
Fanka BB :)
Dziękuję, tu już marzyłam, żeby do domu wrócić. A mała akurat pokazała, że w nosidełku poleży dłużej nie spiąc i leżała, bawiąc się smoczkiem, a tak jak sama z nią jestem, to tylko jak śpi. Już te msze dzieci coraz bardziej cwane się robiąNo mamuśka ekstra! Pięknie wyglądasz. A moja Panna zawsze spokojnie lezala a teraz wózek się nie podoba bo świata nie widzi
Umęczona jak nie wiem na tym zdjęciu, opaliłam kark, szyję i lewa rękę, już chciałam do domu wracać dziękujęŚliczna mama !!!!!!
marta18691
Ja coś widzę tam musisz do lekarza iśćHej dziewczyny czy tu coś widać czy mam omamy? Mam wrażenie że widzę blada różowa kreseczkę... 13dpo, dzień przed miesiączka.
marta18691
Super myśmy wczoraj też robili grillaA my dzisiaj na grillu byliśmy u mojej siostry, od razu zaprosiliśmy na chrzciny, Lena w miarę grzeczna, śpi już
*Katarina*
Co ubieracie swoim dzieciom na głowę jak świeci słońce ?. Nie do wózka tylko tak jak nosicie np? Jakaś chustka, kapelusik czy nic?
zadowolonaM
czy robiłaś test z porannego moczu ? Kurde ja mam przeczucia jakieś ale termin @nie wiem czy czekać czy testować już dziśHej dziewczyny nieśmiało dołączam do Was chociaż do terminu @ jeszcze dwa dni ale dziś już kreseczka wyraźniejsza niż wczoraj
Teraz mam zagwostke ma kiedy zapisać się do lekarza bo aplikacja mówi że to 5 tydzień a kalkulator w necie że 4 . Dorzucam mojego bladziocha
marta18691
Ja czapeczkę taka na lato z daszkiemCo ubieracie swoim dzieciom na głowę jak świeci słońce ?. Nie do wózka tylko tak jak nosicie np? Jakaś chustka, kapelusik czy nic?
marta18691
To i tak nie ta grupa na ten rok luty 2022 musicie znaleźćczy robiłaś test z porannego moczu ? Kurde ja mam przeczucia jakieś ale termin @nie wiem czy czekać czy testować już dziś
reklama
U mnie mala sie tak rozregulowala po tych weselach i wczorajszym grillu ze dawała mi koncert do 18 . Juz myslalam ze skonam;D ale wieczorem wybralysmy się na spacer po takim cichym miejscu itp o dopiero się wyciszyła, i po kąpieli poszla spac. I spala od 21 do 4 rano....