marta18691
Fanka BB :)
Dzisiaj 1raz spróbował i fajnie jemu się podobało taki zaciekawiony był i śmiał sięA ile już ma? Ja już się nie mogę doczekać aż zacznę małej podawać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj 1raz spróbował i fajnie jemu się podobało taki zaciekawiony był i śmiał sięA ile już ma? Ja już się nie mogę doczekać aż zacznę małej podawać
Mój w ogóle nie jest zainteresowany jedzeniem, planowałam za miesiąc mu cos dać, ale słabo to widzę.Spróbowałam już 1raz dziennie kaszkę tylko na razie ja nie karmię piersią...ten bardziej gotowy był niż dziewczyny
Mój to aż go nosiło tak mu smakowało...każde dziecko inne niestety jedne będzie jadło a drugie pluło jedzeniem i niechętne jeszczeMój w ogóle nie jest zainteresowany jedzeniem, planowałam za miesiąc mu cos dać, ale słabo to widzę.
My też mieliśmy problem z ropką w oczku na początku i pediatra zapisała nam krople z antybiotykiem, teraz czasem jeszcze coś się pojawi, ale zazwyczaj samo przechodziU nas Ola zrobiła pierwszy raz taką kupę że miała wszystko ufajdane , nawet brzuch uwalony bo zadowolona nogi w górze .
Niestety coś nam oczko łzawi a wczoraj wstała po nocy i miała takie jakby żółte sklejone na rzęskach. Póki co przemywam wodą przegotowaną i solą fizjologiczną, dziś już lepiej, jak nie przejdzie to do okulisty pójdziemy .
Mój też by chętnie zjadł, jak mu witaminę na łyżeczce daję to ładnie zaciska, ale potem skwaszona mina, że to nic dobrego, ale zanim skończy pół roku nie będę mu nic dawać, zresztą chciałabym, żeby najpierw umiał siedzieć, a on póki co nawet na boczki niechętnyDzisiaj 1raz spróbował i fajnie jemu się podobało taki zaciekawiony był i śmiał się
No tak bywaMój też by chętnie zjadł, jak mu witaminę na łyżeczce daję to ładnie zaciska, ale potem skwaszona mina, że to nic dobrego, ale zanim skończy pół roku nie będę mu nic dawać, zresztą chciałabym, żeby najpierw umiał siedzieć, a on póki co nawet na boczki niechętny
pewnie ma zatkaj kanalik łzowy też tak mieliśmy i byliśmy u okulisty każe małym paluszkiem opuszkiem masować kącik oka malutkiej tak 30 s i nawilżać solą przeszło po 2 tyg potem na drugim to samo. podobno normalneU nas Ola zrobiła pierwszy raz taką kupę że miała wszystko ufajdane , nawet brzuch uwalony bo zadowolona nogi w górze .
Niestety coś nam oczko łzawi a wczoraj wstała po nocy i miała takie jakby żółte sklejone na rzęskach. Póki co przemywam wodą przegotowaną i solą fizjologiczną, dziś już lepiej, jak nie przejdzie to do okulisty pójdziemy .
Gdzie znalazłaś takiego pediatrę fajnego.My po wizycie. Mloda czysto osłuchowo. Nic mam nie dawac ma walczyć sama i wychodzić na dwor, i nie przegrzewać.