marta18691
Fanka BB :)
Tak już dawno jest zalozne ta grupa którego urodziło się Twoje dziecko?Hej
Jest tu coś? Bo jak tak to jestem lutowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak już dawno jest zalozne ta grupa którego urodziło się Twoje dziecko?Hej
Jest tu coś? Bo jak tak to jestem lutowa
To pomyłkao kurde
Ja mam za darmo od neurologa te 5w1, ale rotawirusy wzięłam darmowe bJa szczepie tymi na NFZ i mojemu nic nie ma
No to dobrzeJa mam za darmo od neurologa te 5w1, ale rotawirusy wzięłam darmowe b
Dziewczyny, u mnie masakra jakaś. Ida od 5:30 nie spała, usnęła po 7 to wstała druga córka[emoji23] Okazało się, że do tego okres dostałam[emoji849] A jeszcze najlepsze! Teść wczoraj dzwonił, że kupił nam stół do piłkarzyków. Nie uważacie, że takie prezenty powinno się z kimś ustalać? Stół ma ponad metr długości.
No żebyś wiedziałaTy z tym Teściem same przeboje [emoji23]
Kochany teść powiedz mu żeby został u niego a wy chętnie będziecie przychodzić graćDziewczyny, u mnie masakra jakaś. Ida od 5:30 nie spała, usnęła po 7 to wstała druga córka Okazało się, że do tego okres dostałam A jeszcze najlepsze! Teść wczoraj dzwonił, że kupił nam stół do piłkarzyków. Nie uważacie, że takie prezenty powinno się z kimś ustalać? Stół ma ponad metr długości.
Hahaha też bym tak powiedziała !Kochany teść powiedz mu żeby został u niego a wy chętnie będziecie przychodzić grać
No to ładnieNo żebyś wiedziała