Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co już wcina? )
Super teść mi się wozić nie chciałoEch o moim teściu to można by kabaret zrobić. Jak ślub braliśmy to chciał żebyśmy mu zaproszenia dali to on porozwozi za nas
Już mu jedzenie podajesz ?
No dziś dałam mu 1lyzke kaszki zobaczyć jak zareaguje od razu zatrybil i fajnie jadłCo już wcina? )
Spróbowałam już 1raz dziennie kaszkę tylko na razie ja nie karmię piersią...ten bardziej gotowy był niż dziewczynyJuż mu jedzenie podajesz ?
A ile już ma? Ja już się nie mogę doczekać aż zacznę małej podawaćNo dziś dałam mu 1lyzke kaszki zobaczyć jak zareaguje od razu zatrybil i fajnie jadł
Za 3dni 4miesiace skończyA ile już ma? Ja już się nie mogę doczekać aż zacznę małej podawać