reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, ja dzisiaj z bardzo mieszanymi uczuciami-zawsze bylam na tak na szczepienia i nawet sama siebie na Covid zaszczepilam najszybciej jak sie dalo. Bylam zla, ze maly ma odroczone szczepienia jak byly slabe wyniki krwi i szczesliwa jak go zaszczepilam. W piatek na wizycie u neurologa uslyszalam, ze przy takim wzmozonym napieciu miesniowym nie powinien byc jeszcze szczepiony a dzisiaj bylismy pierwszy raz na rehabilitacji i uslyszalam to samo. W ogole mowie do lekarza ze od ostatniego szczepienia mi sie dziecko bardziej napina, a ona mi mowi, ze to przez to szczepienie, bo niestety te szczepienia jakby porazaja nerwy i bardzo szkodza🙈 Strasznie sie zdenerwowalam, bo wlasnemu dziecku nie chce zaszkodzic, ale sluchalam sie pediatry. A rehabilitantka mi mowi, ze do niej glownie przychodza dzieci, ktore sie cofaja rozwojowo po szczepieniach, bo tego jest za duzo i za silne dla takich maluszkow. I teraz sama nie wiem co myslec. Chce mi sie plakac, bo nigdy bym nie dala zrobic krzywdy mojemu maluszkowi, a teraz sie czuje jakbym cos zle zrobila. Ale wierzcie mi, ze od szczepienia na pneumokoki i rotawirusy tak sie mij maly odgina do tylu, ze nie moge go utrzymac i nawet z karmieniem problem. Nie wiem czy to zbieg okolocznosci, ale rehabilitant twierdzi, ze to od szczepienia 😭😭😭
Kochana jesteś dobra mama i chcesz jak najlepiej dla swojego malucha, nie zadręczaj się proszę. Będzie wszystko dobrze zobaczysz! To jest wielki dylemat czy szczepić czy nie.ja jakbym nie zaszczepiła i coś by się stało nigdy bym sobie nie wybaczyła, dlatego wybieram szczepienie z duszą na ramieniu. Zobaczysz wszystko będzie dobrze!!! Powiedz mi czym szczepilas?

reklama
Hanka na swojej macie wodnej 😁😁

Załączniki

• Screenshot_20210601_185745_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210601_185745_com.android.gallery3d.jpg
    293,1 KB · Wyświetleń: 90
Dziewczyny, ja dzisiaj z bardzo mieszanymi uczuciami-zawsze bylam na tak na szczepienia i nawet sama siebie na Covid zaszczepilam najszybciej jak sie dalo. Bylam zla, ze maly ma odroczone szczepienia jak byly slabe wyniki krwi i szczesliwa jak go zaszczepilam. W piatek na wizycie u neurologa uslyszalam, ze przy takim wzmozonym napieciu miesniowym nie powinien byc jeszcze szczepiony a dzisiaj bylismy pierwszy raz na rehabilitacji i uslyszalam to samo. W ogole mowie do lekarza ze od ostatniego szczepienia mi sie dziecko bardziej napina, a ona mi mowi, ze to przez to szczepienie, bo niestety te szczepienia jakby porazaja nerwy i bardzo szkodza🙈 Strasznie sie zdenerwowalam, bo wlasnemu dziecku nie chce zaszkodzic, ale sluchalam sie pediatry. A rehabilitantka mi mowi, ze do niej glownie przychodza dzieci, ktore sie cofaja rozwojowo po szczepieniach, bo tego jest za duzo i za silne dla takich maluszkow. I teraz sama nie wiem co myslec. Chce mi sie plakac, bo nigdy bym nie dala zrobic krzywdy mojemu maluszkowi, a teraz sie czuje jakbym cos zle zrobila. Ale wierzcie mi, ze od szczepienia na pneumokoki i rotawirusy tak sie mij maly odgina do tylu, ze nie moge go utrzymac i nawet z karmieniem problem. Nie wiem czy to zbieg okolocznosci, ale rehabilitant twierdzi, ze to od szczepienia 😭😭😭
Mój młody tak samo jak dzieci reszty dziewczyn dostał pilne skierowanie na szczepienia wg kalendarza od pediatrów z CZD, w tym od profesora z oddziału gastrologii między innymi, więc wątpię aby to była faktycznie przyczyna wzmożonego napięcia... U nas młody też ma bardzo delikatnie wzmożone, ale u niego nie ma konkretnej przyczyny, on bardzo "fruwa" na wszystkie strony i jest non stop w ruchu i fizjo powiedziała, że to może być dlatego, bo jak się za bardzo ekscytuje to lekko go odgina na brzuchu. A nie jest szczepiony 🤷 będę obserwować jak dostaniemy pierwsze dawki, ale szczerze wątpię aby coś zmieniły.

reklama
Do góry