reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A ja dziewczyny nie wyobrażam sobie życia bez auta. Kocham moje auto. Starszego woziłam przez rok do przedszkola 40 km od domu po drodze do pracy. Teraz podróżuje z dwoma, jeden z tyłu i to jest najbezpieczniejsze miejsce, prawa strona, za pasażerem !
Mam lusterko z tyłu żeby widzieć młodego we wstecznym. Autem zaczęłam jeździć jak urodziłam starszego, jak miał rok kupiliśmy osobne dla mnie, mniejsze, miejskie i teraz pakuje młodych i w drogę :) Jak płacze to się zatrzymuje na poboczu, przy lesie. Lelamy się i jedziemy dalej.

reklama
placze Ci za kazdym razem czy to jakas jednorazowa akcja
Za każdym razem niestety ;/ no chyba że śpi, ale jak jadę i jest wyspany to katastrofa, od niedawna tak ma, bo wcześniej lubił jeździć.

A Ty wtedy za kierownica? A to nie wiem czy moja by wtedy tez nie plakala... ale mozna chyba wylaczyc poduszke powietrza z przodu 🤔
W moim aucie z 98 r niewiele można 🤣🤣 auto rok młodsze ode mnie haha.

Teraz podróżuje z dwoma, jeden z tyłu i to jest najbezpieczniejsze miejsce, prawa strona, za pasażerem !
Taak tylko po prawej stronie jeździ synek, chociaż jeżeli ktoś jest wstanie odsunąć fotel za kierowcem do końca to to jest najbardziej bezpieczne miejsce.
No ja tez bym sie stresowala, ale jeszcze sie nie odwazylam jechac z nia sama 🤦‍♀️
Ja nie mam wyjścia niestety, w dodatku jak tata siedzi obok niego to też marudzi :/

Mnie już glowa boli od tych wydatków. Jescze chrzciny tez musze zrobic. Dobrze, że chcoaiz czasu na swoje przyjemność nie mam więc nie wydaje na siebie 😂
Hahaha 🤣 Ja sie ostatnio przylapalam, ze znowu dla malego cos pozamawialam, a na siebie mi szkoda kasy🙈🙈🙈 Poza tym mam cala szafe fajnych ciuchow, a po ciazy dwa rozmiary wiecej i jestem zalamana. Prawie 7 miesiecy lezalam w lozku bedac w ciazy i takie tego efekty. Ale 9 lat staran o ten maly cud, wiec nie bede marudzic. Moja Mama powiedziala, ze wygladam teraz jak Mamuska😂😂😂
A tak w ogole to na Chrzciny planujesz jakas wieksza impreze?

Masz aż 4 chrześnice? To tak można? Myślałam, że tylko raz można być chrzestną 🙈
No taka bylam popularna w rodzinie😂😂😂 bo bardzo dlugo nie mialam swoich dzieci a rodzine mam duza. A teraz mam ciagle wydatki, bo zawsze rozpieszczalam dzieciaki. No i bardzo sie staralam odwiedzac je na kazda okazje-nawet jak mieszkalam za granica.

Hahaha 🤣 Ja sie ostatnio przylapalam, ze znowu dla malego cos pozamawialam, a na siebie mi szkoda kasy🙈🙈🙈 Poza tym mam cala szafe fajnych ciuchow, a po ciazy dwa rozmiary wiecej i jestem zalamana. Prawie 7 miesiecy lezalam w lozku bedac w ciazy i takie tego efekty. Ale 9 lat staran o ten maly cud, wiec nie bede marudzic. Moja Mama powiedziala, ze wygladam teraz jak Mamuska😂😂😂
A tak w ogole to na Chrzciny planujesz jakas wieksza impreze?
Ja dla moich dziewczyn tez ciagle cos kupuje. Później się zastanawiam po co im tyle tych ciuchow. A sobie już 5 razy się zastanawiam 😁 musze knajpę jakas wynająć około 25 osób. Normalna imprezka, obiad, pozniej przekaski, ciepłe danie i do domu 😁 zaczne trochę zamawiać balonow, podziękowań dla gości juz teraz 😁żeby później trochę mniej wydatków mieć

Dziewczyny, juz myslalam, ze wychodzimy na prosta, a tu dzisiaj po wizycie u neurologa jestem troche podlamana. Mamy zbadac krew na rozne wirusy, usg glowki i pilna rehabilitacja. A wszystko przez wzmozone napiecie miesniowe. Slabo podnosi glowke, caly sie napina, nic nie chwyta raczkami i nie chce sie na boczki przekrecac. No i sie nie usmiecha na zawolanie i nie umie lezec wyprostowany. Moj Maluch jest tu najmlodszy, bo urodzil sie po terminie i dopiero w srode skonczyl 12 tygodni-czy on juz naprawde powinien robic te wszystkie rzeczy?

Ja dla moich dziewczyn tez ciagle cos kupuje. Później się zastanawiam po co im tyle tych ciuchow. A sobie już 5 razy się zastanawiam 😁 musze knajpę jakas wynająć około 25 osób. Normalna imprezka, obiad, pozniej przekaski, ciepłe danie i do domu 😁 zaczne trochę zamawiać balonow, podziękowań dla gości juz teraz 😁żeby później trochę mniej wydatków mieć
No u nas troche mniejsza impreza bo tylko 16 osob-tylko najblizszych zaprosilismy. Mamy fajny Chrzest-tylko 2 dzieci po mszy w sobote. Potem obiad, tort i przekaski na odchodne. Mam juz zamowione balony, kwiaty i szukam ramek na zdjecia, bo beda z dedykacja na podziekowanie. Jak synek mial 4 tygodnie to zrobilismy mu fajna sesje rodzinna-taka naturalna w domu. I teraz uzylam zdjecia do zaproszenia.

reklama
No u nas troche mniejsza impreza bo tylko 16 osob-tylko najblizszych zaprosilismy. Mamy fajny Chrzest-tylko 2 dzieci po mszy w sobote. Potem obiad, tort i przekaski na odchodne. Mam juz zamowione balony, kwiaty i szukam ramek na zdjecia, bo beda z dedykacja na podziekowanie. Jak synek mial 4 tygodnie to zrobilismy mu fajna sesje rodzinna-taka naturalna w domu. I teraz uzylam zdjecia do zaproszenia.
No to super! My idziemy w połowie czerwca na sesję i tez użyje do zaproszeń zdjęcia 😁😁 tez chce zrobić w sobotę chrzciny, muszę zacząć cos ogarniac.

Do góry