reklama
Ja podmywam małego w bidecie teraz jak był malutki taki niespełna 2 kg to się bałamKurcze jak Wy myjecie pupki pod kranem? Nie zamoczycie sie przy tym cale? Dopytuje bo moze tez bym podmywala tak mala ale jakos brakuje mi wyobrazni
Jaka ta Hania wspaniala Zlote dziecko naprawdeSiedzimy sobie na bujawce nad jeziorkiem i łapiemy siły na nowy tydzien cioteczki
G
gość _199
Gość
Z tyłu, w przodu mam poduszkę powietrzną i się boje ;/Z tyłu siedzi czy z przodu?
A Hania jestem przecudowna
Moja na szczescie zazwyczaj akceptuje fotelik ale czasami tez marudzi. Ja wtedy wieszam jakas zabaweczke najczesciej jak marudna, taka zebre z balibazoo albo mamy karuzele turystyczna ktora mozna zawiesic wlasnie albo na uchwycie od fotelika, albo na uchwycie na reke (tym nad oknem). U nas o ile mloda odrzucila smoczek, o tyle w samochodzie czesto zassie. No i czasem ja uspokaja jak jej dam palca do potrzymania. Jak jest cieplo to mozna delikatnie uchylic okno, wtedy fajny szum sie robi.Dziewczyny jak przekonać młodego do jazdy w foteliku? Mam tak że dwa razy dziennie pokonuje z nim ponad godzinną trase i cały czas płacze. Help !
placze Ci za kazdym razem czy to jakas jednorazowa akcja?
A Ty wtedy za kierownica? A to nie wiem czy moja by wtedy tez nie plakala... ale mozna chyba wylaczyc poduszke powietrza z przoduZ tyłu, w przodu mam poduszkę powietrzną i się boje ;/
A Hania jestem przecudowna
No w starym moim aucie można było wyłączyć a w tym nie niestety. I jak jadę sama z hania to taki stres mamA Ty wtedy za kierownica? A to nie wiem czy moja by wtedy tez nie plakala... ale mozna chyba wylaczyc poduszke powietrza z przodu
No ja tez bym sie stresowala, ale jeszcze sie nie odwazylam jechac z nia samaNo w starym moim aucie można było wyłączyć a w tym nie niestety. I jak jadę sama z hania to taki stres mam
rany dziewczyny... co z ta pogoda przeciez szlag czlowieka moze trafic na te prognozy. Kiedy nadejda cale cieple dni ???
reklama
Pogoda do dupy... Ja ogolnie nie lubię prowadzić samochodu, także podróże z mala są bardzo stresujące bo jakby zaczęła mi plakac to chyba płakałabym z niąNo ja tez bym sie stresowala, ale jeszcze sie nie odwazylam jechac z nia sama
rany dziewczyny... co z ta pogoda przeciez szlag czlowieka moze trafic na te prognozy. Kiedy nadejda cale cieple dni ???