reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Młody dostał kataru i przez to co 1,5h woła o cycek 🥵 nic nie robię tylko leżę i przytulam go pod kocem albo karmię 🙈 dobrze, że wczoraj przygotowałam mięso do obiadu na dziś 🙊
To nie ciekawie ale moj tez trochę katarek ma bo przez ten tydzien do przedszkola dziennie rano po 7zaprowadzalam Kinge i popoludniu tez 😣

reklama
A ja wyszłam z dziećmi na zakupy bez samochodu....
Wczoraj miałam to samo jak poszłam na spacer, chmury czarne, a ja się zapuściłam kawał drogi od domu 🤦‍♂️😂 Czaruś sobie smacznie spał, wózek pod folią, a matka kurtki nawet nie wzięła, a na dodatek chłopak nie mógł po nas podjechać bo nie wziął kluczy i stał pod drzwiami 😁

Kurcze jak Wy myjecie pupki pod kranem? Nie zamoczycie sie przy tym cale? Dopytuje bo moze tez bym podmywala tak mala ale jakos brakuje mi wyobrazni 😁
Ja żałuję, że nie mam warunków, bo umywalka malutka, no nie ma opcji, żeby go tam wymyć, raz tylko go wzięłam pod prysznic, ale więcej z tym zachodu niż ogarnięcie na przewijaku, bo nie mogłam go utrzymać tak, żeby przy okazji się nie uwalić od brudnej pupy 😁

Dziewczyny jak przekonać młodego do jazdy w foteliku? Mam tak że dwa razy dziennie pokonuje z nim ponad godzinną trase i cały czas płacze. Help !

Kurcze jak Wy myjecie pupki pod kranem? Nie zamoczycie sie przy tym cale? Dopytuje bo moze tez bym podmywala tak mala ale jakos brakuje mi wyobrazni 😁
Cos takiego

Załączniki

• Screenshot_20210528_175826_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210528_175826_com.android.chrome.jpg
    268,9 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry