a mi jak zmieniałam pieluchę że to nie worek kartofli bo jak pyk i w mig zmieniona jak ona zaczela mi pokazywać to chyba to trwało ze 4 min no nic tak robię przy okazji się bawią y co zrobić dla dziecka wszystko...Ja jak weszłam to powiedziała mi że dziecko nosimy w "gniazdku" nie na tacy
reklama
Karolina9933
Fanka BB :)
No właśnie samo pchanie rąk do buzi mnie nie dziwi, szczególnie też dlatego, bo nie bierze smoczka. Ale dzisiaj w nocy pierwszy raz miał tak, że się wybudzał co chwilę i tak pchał te ręce i piszczał, że jestem przekonana, że coś jest nie tak.U mnie zabkowanie zaczęło się niby kolo 4 miesiąca, a pierwszy ząb wyszedl w 11 miesiącu takze u nas zabkowanie trwalo moja mała tez pcha raczki do buzi ale chyba każde bobo teraz tak ma, taki wiek
Myślę że nie ja perfect tylko fizjoterapeuta przymknął okoEee Kochana to Ty perfekt u mnie to najbardziej się czepiała noszenia i podnoszenia ale już z wizyty na wizytę lepiej aczkolwiek nadal lubię nosić małego klatka do siebie zamiast na fasolkę
rosenberg
Fanka BB :)
Hmmm, u nas też tak jest, skrzeczy i wkłada bardzo głęboko paluchy, smyra nimi po dziąsłach i w nocy zdarzyło mu się przebudzić. Ale zębów na horyzoncie nie widzęNo właśnie samo pchanie rąk do buzi mnie nie dziwi, szczególnie też dlatego, bo nie bierze smoczka. Ale dzisiaj w nocy pierwszy raz miał tak, że się wybudzał co chwilę i tak pchał te ręce i piszczał, że jestem przekonana, że coś jest nie tak.
G
gość _199
Gość
Okej, ja też robię to jak najszybciej, bo zaraz sik w oku, nie ma czasu na zabawya mi jak zmieniałam pieluchę że to nie worek kartofli bo jak pyk i w mig zmieniona jak ona zaczela mi pokazywać to chyba to trwało ze 4 min no nic tak robię przy okazji się bawią y co zrobić dla dziecka wszystko...
dzisiaj pierwszy raz zrobił mi niespodziankę, zrobił kupę w trakcie przewijania, więc ja byłam z niej cała, jego kocyk, narzuta na kanapę i chyba ze trzy pieluchy tetrowe
Hania właśnie brała prysznic w zlewie bo do karku zrobila kupę.Okej, ja też robię to jak najszybciej, bo zaraz sik w oku, nie ma czasu na zabawy
dzisiaj pierwszy raz zrobił mi niespodziankę, zrobił kupę w trakcie przewijania, więc ja byłam z niej cała, jego kocyk, narzuta na kanapę i chyba ze trzy pieluchy tetrowe
G
gość _199
Gość
Hania właśnie brała prysznic w zlewie bo do karku zrobila kupę.
Ja właśnie mam malutki zlew i nie moge w nim małego myć, więc myje go pod kranem w wannie
My jak mieszkanie robiliśmy to była podstawa duza umywalka bo w dzień tez myje ja tam
Ja właśnie mam malutki zlew i nie moge w nim małego myć, więc myje go pod kranem w wannie
G
gość _199
Gość
Ja jeszcze mieszkania nie mam nawet zaczętego, w sumie tylko pokój małego jest zrobiony, a tak to żyjemy w spartańskich warunkachMy jak mieszkanie robiliśmy to była podstawa duza umywalka bo w dzień tez myje ja tam
reklama