reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja jak weszłam to powiedziała mi że dziecko nosimy w "gniazdku" nie na tacy :p
😂😂😂 a mi jak zmieniałam pieluchę że to nie worek kartofli bo jak pyk i w mig zmieniona jak ona zaczela mi pokazywać to chyba to trwało ze 4 min no nic tak robię przy okazji się bawią y co zrobić dla dziecka wszystko...

reklama
U mnie zabkowanie zaczęło się niby kolo 4 miesiąca, a pierwszy ząb wyszedl w 11 miesiącu 😂takze u nas zabkowanie trwalo 😂 moja mała tez pcha raczki do buzi ale chyba każde bobo teraz tak ma, taki wiek
No właśnie samo pchanie rąk do buzi mnie nie dziwi, szczególnie też dlatego, bo nie bierze smoczka. Ale dzisiaj w nocy pierwszy raz miał tak, że się wybudzał co chwilę i tak pchał te ręce i piszczał, że jestem przekonana, że coś jest nie tak.

Eee Kochana to Ty perfekt 😜 u mnie to najbardziej się czepiała noszenia i podnoszenia ale już z wizyty na wizytę lepiej 😉aczkolwiek nadal lubię nosić małego klatka do siebie zamiast na fasolkę 😕
Myślę że nie ja perfect tylko fizjoterapeuta przymknął oko

No właśnie samo pchanie rąk do buzi mnie nie dziwi, szczególnie też dlatego, bo nie bierze smoczka. Ale dzisiaj w nocy pierwszy raz miał tak, że się wybudzał co chwilę i tak pchał te ręce i piszczał, że jestem przekonana, że coś jest nie tak.
Hmmm, u nas też tak jest, skrzeczy i wkłada bardzo głęboko paluchy, smyra nimi po dziąsłach i w nocy zdarzyło mu się przebudzić. Ale zębów na horyzoncie nie widzę

😂😂😂 a mi jak zmieniałam pieluchę że to nie worek kartofli bo jak pyk i w mig zmieniona jak ona zaczela mi pokazywać to chyba to trwało ze 4 min no nic tak robię przy okazji się bawią y co zrobić dla dziecka wszystko...
Okej, ja też robię to jak najszybciej, bo zaraz sik w oku, nie ma czasu na zabawy 🤣🤣

dzisiaj pierwszy raz zrobił mi niespodziankę, zrobił kupę w trakcie przewijania, więc ja byłam z niej cała, jego kocyk, narzuta na kanapę i chyba ze trzy pieluchy tetrowe 😇

Okej, ja też robię to jak najszybciej, bo zaraz sik w oku, nie ma czasu na zabawy 🤣🤣

dzisiaj pierwszy raz zrobił mi niespodziankę, zrobił kupę w trakcie przewijania, więc ja byłam z niej cała, jego kocyk, narzuta na kanapę i chyba ze trzy pieluchy tetrowe 😇
Hania właśnie brała prysznic w zlewie bo do karku zrobila kupę.😂

reklama
Kurcze jak Wy myjecie pupki pod kranem? Nie zamoczycie sie przy tym cale? Dopytuje bo moze tez bym podmywala tak mala ale jakos brakuje mi wyobrazni 😁

Do góry