reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No właśnie ja byłam chrzczona dopiero jakoś po skończonym roku. I z młodym jeśli w ogóle to tez chce tak zrobić. Ani mi się śni teraz z nim ganiać po kościołach. No i chcemy tylko sakrament chrztu z rodzicami chrzestnymi i nikim więcej, żadnego obiadu czy co się tam robi nie będzie. Mamy chatę do wykończenia, zbieramy każdą złotówkę 😂😂
Tez bym tak chciala. Caly ten cyrk wokol chrzin mi nie pasuje. Obiady, prezenty... na cholere to. Nie o to w chrzcinach chodzi. Z tym ze u nas to nie przejdzie...

reklama
co to za metoda przy ndt obowiązkowy instruktaż i mi to kazała robić i poprawiała po mnie, chyba każda czynności masakra 🤦🏻‍♀️
mi się od początku przyglądała jak wyciągam mała z nosidełka, jak trzymam, jak rozbieram. czułam się jak na celowniku:D a na koncu powiedziala zeby tak trzymać i dać małej czas. rozmasowała pocwiczyła i powiedziała ze jest ok. ale że mała po 2 tygodniach dalej spi tylko na jednym boku, nie wiem czy z przyzwyczajenia czy cos jest jeszcze nie tak to idziemy ponownie

mi się od początku przyglądała jak wyciągam mała z nosidełka, jak trzymam, jak rozbieram. czułam się jak na celowniku:D a na koncu powiedziala zeby tak trzymać i dać małej czas. rozmasowała pocwiczyła i powiedziała ze jest ok. ale że mała po 2 tygodniach dalej spi tylko na jednym boku, nie wiem czy z przyzwyczajenia czy cos jest jeszcze nie tak to idziemy ponownie
Eee Kochana to Ty perfekt 😜 u mnie to najbardziej się czepiała noszenia i podnoszenia ale już z wizyty na wizytę lepiej 😉aczkolwiek nadal lubię nosić małego klatka do siebie zamiast na fasolkę 😕

Eee Kochana to Ty perfekt 😜 u mnie to najbardziej się czepiała noszenia i podnoszenia ale już z wizyty na wizytę lepiej 😉aczkolwiek nadal lubię nosić małego klatka do siebie zamiast na fasolkę 😕
Ja jak weszłam to powiedziała mi że dziecko nosimy w "gniazdku" nie na tacy :p

Młody dostał kataru i przez to co 1,5h woła o cycek 🥵 nic nie robię tylko leżę i przytulam go pod kocem albo karmię 🙈 dobrze, że wczoraj przygotowałam mięso do obiadu na dziś 🙊

A probowalas pobujac na raczkach? U nas fajnie dziala na marudne dni.
Jakkolwiek źle to brzmi to szczerze mówiąc nie chce mi się chodzić i go bujać 🤣 Wolę położyć, nakarmić na leżąco i poczekać aż zaśnie 🙈 tylko szkoda mi go bo ciągle słyszę gluta w nosie. Ale niech sobie radzi, kicha pięknie i już jest dużo lepiej niż rano.

A ja wyszłam z dziećmi na zakupy bez samochodu....

Załączniki

• Screenshot_20210528_134532_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210528_134532_com.android.gallery3d.jpg
    419,7 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry