Michalina_25
Fanka BB :)
u nas dzisiaj też bardzo marudny dzień ale może to przez ten antybiotyk..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokazywał Wam fizjo jak nosić i podnosić takiego bobasa ? Lozeczko tez macie przestawiać? Kurde to nieźle. Ciekawe co nam powie bo tez mamy ten problem.my, dzisiaj bylismy u fizjo wlasnie z tym problemem. Póki co mamy tylko dobrze go nosic, podnosić, przebierać i do wózeczka wkładac raz z lewej, raz z prawej strony, no i z dwoch stron podchodzic do wózka i wózek ustawiać na przemian w strone swiatła- tak samo łozeczko.i do kontroli za miesiac.
My tak mieliśmy już jakiś czas temu, że w prawa stronę by tylko przekręcał głowę i wystarczyło zmienić mu stronę w którą śpi w łóżeczku, tak żeby na nas patrzył w lewo. I teraz już śmiga w obie stronyPokazywał Wam fizjo jak nosić i podnosić takiego bobasa ? Lozeczko tez macie przestawiać? Kurde to nieźle. Ciekawe co nam powie bo tez mamy ten problem.
Ja poczekam do wizyty u lekarza rodzinnego za 2 tygodnie. Zobaczę co powie i na razie spróbuję inaczej kłaść go w łóżeczku, żeby miał nas z tej nielubianej strony i tak jak napisałaś spróbuję też z tym wózkiemmy, dzisiaj bylismy u fizjo wlasnie z tym problemem. Póki co mamy tylko dobrze go nosic, podnosić, przebierać i do wózeczka wkładac raz z lewej, raz z prawej strony, no i z dwoch stron podchodzic do wózka i wózek ustawiać na przemian w strone swiatła- tak samo łozeczko.i do kontroli za miesiac.
U mnie to nie działa. Jiz probowalam wlasnie. Mala sie poprostu od nas odwraca i ma gdzies ;DMy tak mieliśmy już jakiś czas temu, że w prawa stronę by tylko przekręcał głowę i wystarczyło zmienić mu stronę w którą śpi w łóżeczku, tak żeby na nas patrzył w lewo. I teraz już śmiga w obie strony![]()
tak, uczyła nas jak prawidłowo podnosić, kłaść, przekładać na brzuszek itd. Okazało sie ze wszystko robilismy zlePokazywał Wam fizjo jak nosić i podnosić takiego bobasa ? Lozeczko tez macie przestawiać? Kurde to nieźle. Ciekawe co nam powie bo tez mamy ten problem.
tak śledzę Was i widzę te same problemy. My dzisiaj po fizjo. Karuzela do wyrzucenia znad łóżeczka.A macie w łóżeczkach jakies płaskie poduszki? U mnie mala do tej pory miala taka bardzo plaska poduszke. Ale wyczytałam gdzies żeby spala na twardym materacyku dopóki nie naiczy sie wlasnie obracać swobodnie glowka. Bo tak jakby ta poduszka blokuje naukę. Myslicie ze w tym jest rzecz ?
Mój czasem z brzuszka na plecy się przekulnie, ale to raczej przypadkowo. Z pleców na brzuszek to nawet nie próbuje, jak jest na plecach to leży plackiemNo właśnie dziewczyny obracają się wam już maluchy z brzuszka na plecy?