Przeciaram ręcznikiem i normalnie chodzi.Dziewczyny zostawiacie maluchy po kąpieli z mokrą glowka czy suszycie włoski? Ktoras z Was zaklada czapeczke? Ja dostalam reprymendę od mamy czemu małej nie zakładam czapki po kąpieli![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeciaram ręcznikiem i normalnie chodzi.Dziewczyny zostawiacie maluchy po kąpieli z mokrą glowka czy suszycie włoski? Ktoras z Was zaklada czapeczke? Ja dostalam reprymendę od mamy czemu małej nie zakładam czapki po kąpieli![]()
Coś Ty, dzielnie leży na brzuchu jeszcze, dzisiaj ogarnęła jak na plecach leżała, że może stopy do podłoża wziąć i rura w górę. Poszłam po wodę do mycia, pampersa odczepiłam, żeby się wietrzyła, wracam po może 3 minutach, pampers w dole, a ta wysoko w łóżkuNo właśnie dziewczyny obracają się wam już maluchy z brzuszka na plecy?
To samoPrzeciaram ręcznikiem i normalnie chodzi.![]()
Ja dzisiaj sie spaliłam!Moja pieknie lapie zabawki jakos od ostatniego tygodnia, ale tylko jak jej podaje albo wisza nad glowa. Ale magia wladzy nad rekami ratuje nam zycie - w koncu czym sie zajmujeladnie glowke trzyma na brzuszku, mam wrazenie ze to lubi.
nie zauwazylam zeby sie przekrecala w zadnym kierunku, ale tez nie zwracalam jakos uwagi na to tak wiec teraz sie przyjrzę
![]()
Ale ja Wam dziewczyny zazdroszcze tych dlugich spacerow z dzieciakami !!! Moja to zawsze w pewnym momencie drze japenie latwo ja uspic.
Piona też tak mam, żeby wyjść z małą, to musi spać, albo do spaniaMoja pieknie lapie zabawki jakos od ostatniego tygodnia, ale tylko jak jej podaje albo wisza nad glowa. Ale magia wladzy nad rekami ratuje nam zycie - w koncu czym sie zajmujeladnie glowke trzyma na brzuszku, mam wrazenie ze to lubi.
nie zauwazylam zeby sie przekrecala w zadnym kierunku, ale tez nie zwracalam jakos uwagi na to tak wiec teraz sie przyjrzę
Ale ja Wam dziewczyny zazdroszcze tych dlugich spacerow z dzieciakami !!! Moja to zawsze w pewnym momencie drze japenie latwo ja uspic.
my, dzisiaj bylismy u fizjo wlasnie z tym problemem. Póki co mamy tylko dobrze go nosic, podnosić, przebierać i do wózeczka wkładac raz z lewej, raz z prawej strony, no i z dwoch stron podchodzic do wózka i wózek ustawiać na przemian w strone swiatła- tak samo łozeczko.U nas to właśnie jakoś tak słabo z obrotami. Jak sama go położę na boku to się próbuje obracać na brzuch, ale jak sam się obróci na bok to już na brzuch nie próbuje, bo zazwyczaj ma rękę w buzi. Chyba się wybierzemy do fizjoterapeuty, bo ostatnio zauważyłam, że bardzo rzadko przekreca głowę na prawą stronę. Wodzi wzrokiem, ale głowy nie chce przekręcać na prawo, na lewo bez problemu. Któraś z Was też ma taki problem?