reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mój się obraca tylko z pleców na boczki i z powrotem 🙈
I przestał spać na spacerach. Po prostu leży i ogląda i chilluje 🤷
W ogóle dzisiaj to praktycznie nie miał ani jednej drzemki porządnej, tylko takie po 10min 🙈🙈🙈

Moj elegancik😍

Załączniki

• photocollage_2021511183844493.jpg
    photocollage_2021511183844493.jpg
    152,1 KB · Wyświetleń: 78
Dziś moja mała od południa strasznie marudna, płacze nie wiadomo o co, słabo śpi, na rękach źle, na łóżku źle. Nosz myślałam że się wykończę, jeszcze przy takiej temperaturze byłam cała czerwona. Musieliśmy jechać do sklepu więc zostawiliśmy małą teściowej i teraz trochę odpoczęłam 😁.

Dziewczyny piszecie o tych obrotach z brzuszka na plecy a dzisiaj moja Olusia po raz pierwszy się tak obróciła i to dwa razy z rzędu, byłam w szoku 😅.
Ale z plecków na boki się nie obraca jeszcze.

Dziewczyny zostawiacie maluchy po kąpieli z mokrą glowka czy suszycie włoski? Ktoras z Was zaklada czapeczke? Ja dostalam reprymendę od mamy czemu małej nie zakładam czapki po kąpieli:D

U nas to właśnie jakoś tak słabo z obrotami. Jak sama go położę na boku to się próbuje obracać na brzuch, ale jak sam się obróci na bok to już na brzuch nie próbuje, bo zazwyczaj ma rękę w buzi. Chyba się wybierzemy do fizjoterapeuty, bo ostatnio zauważyłam, że bardzo rzadko przekreca głowę na prawą stronę. Wodzi wzrokiem, ale głowy nie chce przekręcać na prawo, na lewo bez problemu. Któraś z Was też ma taki problem?

Dziewczyny zostawiacie maluchy po kąpieli z mokrą glowka czy suszycie włoski? Ktoras z Was zaklada czapeczke? Ja dostalam reprymendę od mamy czemu małej nie zakładam czapki po kąpieli:D
My tylko wycieramy ręcznikiem. Synek ma długie włosy, ale nigdy jakoś mi nawet do głowy nie przyszło, żeby je suszyć

reklama
U nas to właśnie jakoś tak słabo z obrotami. Jak sama go położę na boku to się próbuje obracać na brzuch, ale jak sam się obróci na bok to już na brzuch nie próbuje, bo zazwyczaj ma rękę w buzi. Chyba się wybierzemy do fizjoterapeuty, bo ostatnio zauważyłam, że bardzo rzadko przekreca głowę na prawą stronę. Wodzi wzrokiem, ale głowy nie chce przekręcać na prawo, na lewo bez problemu. Któraś z Was też ma taki problem?
Mam to samo. U mnie mala spi z hlowa w prawa strone, patrzy częściej w prawa. Jak ja nosze tez bardziej woli w prawo.. jak byla mniejsza to ja układałam tak zeby patrzyla w lewo. Ale teraz juz tego nie mogę kontrolować bo mala sie i tak sama juz przekreci;/ tez ide z tym do fizjo za tydzien

Do góry