U mnie to samo. Ale powiem Ci, że pierw musi się nauczyć w swoją ulubiona, żeby zacząć w drugaU mnie probuje się przekręcać ale tylko i wyłącznie w stronę preferowana. ;/
reklama
G
gość _199
Gość
Mój się właśnie obraża z brzuszka na plecki, a tak z pleców to na boczki tylko
marta18691
Fanka BB :)
Maluszek001
Moja się obraca tylko na boczkiNo właśnie dziewczyny obracają się wam już maluchy z brzuszka na plecy?
![Grinning face with big eyes :smiley: 😃](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f603.png)
*Katarina*
Dziś moja mała od południa strasznie marudna, płacze nie wiadomo o co, słabo śpi, na rękach źle, na łóżku źle. Nosz myślałam że się wykończę, jeszcze przy takiej temperaturze byłam cała czerwona. Musieliśmy jechać do sklepu więc zostawiliśmy małą teściowej i teraz trochę odpoczęłam
.
Dziewczyny piszecie o tych obrotach z brzuszka na plecy a dzisiaj moja Olusia po raz pierwszy się tak obróciła i to dwa razy z rzędu, byłam w szoku
.
Ale z plecków na boki się nie obraca jeszcze.
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Dziewczyny piszecie o tych obrotach z brzuszka na plecy a dzisiaj moja Olusia po raz pierwszy się tak obróciła i to dwa razy z rzędu, byłam w szoku
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Ale z plecków na boki się nie obraca jeszcze.
Karolina9933
U nas to właśnie jakoś tak słabo z obrotami. Jak sama go położę na boku to się próbuje obracać na brzuch, ale jak sam się obróci na bok to już na brzuch nie próbuje, bo zazwyczaj ma rękę w buzi. Chyba się wybierzemy do fizjoterapeuty, bo ostatnio zauważyłam, że bardzo rzadko przekreca głowę na prawą stronę. Wodzi wzrokiem, ale głowy nie chce przekręcać na prawo, na lewo bez problemu. Któraś z Was też ma taki problem?
Karolina9933
My tylko wycieramy ręcznikiem. Synek ma długie włosy, ale nigdy jakoś mi nawet do głowy nie przyszło, żeby je suszyćDziewczyny zostawiacie maluchy po kąpieli z mokrą glowka czy suszycie włoski? Ktoras z Was zaklada czapeczke? Ja dostalam reprymendę od mamy czemu małej nie zakładam czapki po kąpieli![]()
reklama
Mam to samo. U mnie mala spi z hlowa w prawa strone, patrzy częściej w prawa. Jak ja nosze tez bardziej woli w prawo.. jak byla mniejsza to ja układałam tak zeby patrzyla w lewo. Ale teraz juz tego nie mogę kontrolować bo mala sie i tak sama juz przekreci;/ tez ide z tym do fizjo za tydzienU nas to właśnie jakoś tak słabo z obrotami. Jak sama go położę na boku to się próbuje obracać na brzuch, ale jak sam się obróci na bok to już na brzuch nie próbuje, bo zazwyczaj ma rękę w buzi. Chyba się wybierzemy do fizjoterapeuty, bo ostatnio zauważyłam, że bardzo rzadko przekreca głowę na prawą stronę. Wodzi wzrokiem, ale głowy nie chce przekręcać na prawo, na lewo bez problemu. Któraś z Was też ma taki problem?