Karolina9933
Fanka BB :)
Ja to bym mogła codziennie takie sałatki jeśćZycie na zdrowo jest okropneczemu nie urodzilam się patyczkiem który może jesc wszystko.
Smutne to
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to bym mogła codziennie takie sałatki jeśćZycie na zdrowo jest okropneczemu nie urodzilam się patyczkiem który może jesc wszystko.
Smutne to
Kiedy Ty masz na to czas??? Ja sie nie moge ruszyc, bo mlody spi na mnie.Zycie na zdrowo jest okropneczemu nie urodzilam się patyczkiem który może jesc wszystko.
Smutne to
Jabtez mam ogromny biust, na tyle, że w normalnych sklepach nie ma dla.mnie rozmiaruJa teraz 73 ważę, żeby mieć 6 z przodu to bym była zadowolonaChociaż miałam wrażenie, że dużo lepiej się czuję i wyglądam a kiecka na chrzciny na mnie nie weszła
Ogólnie ja to mam duży biust i to zawsze jest tyle mnie problematyczne.
Kto nie kocha78 kgkluska ze mnie. Ile chce zgubić? Mi 10 kg wystarczy bo w tej wadze wygladam okej. Ja za bardzo kocham slodycze
![]()
Ja się zaczęłam zastanawiać, czy nie mam może rozejścia mięśnia prostego brzucha, bo dużo lepiej wyglądał po porodzie niż teraz, a waga ta samaJa teraz ważę 69 kg i marzy mi się zgubić 6 kg i wrócić do ślubnej wagicałe życie byłam chuda i nijak nie mogę się przyzwyczaić do wystającego brzucha
w ciąży się czułam jak wieloryb, na koniec ważyłam 88 i nawet świadomość, że noszę w brzuchu dziecko nie pomagała, nie mogłam na siebie patrzeć w lustrze...
Uuu 5 z przodu to już poważne plany jak dla mnieJabtez mam ogromny biust, na tyle, że w normalnych sklepach nie ma dla.mnie rozmiaru
Mi się marzy 5tka z przodu haha.
Kto nie kochachociaż ja bardziej preferuje chipsy i frytki.
Takie posiłki są sztos, ja bym to jadła aż się uszy trzęsą tylko najlepiej jeszcze grzanka czosnkowa do tegoZycie na zdrowo jest okropneczemu nie urodzilam się patyczkiem który może jesc wszystko.
Smutne to
A jeszcze najlepiej jakby ktoś podstawił już gotoweTakie posiłki są sztos, ja bym to jadła aż się uszy trzęsą tylko najlepiej jeszcze grzanka czosnkowa do tego
ja chyba będę robić burgery z mielonym z indyka dzisiaj na szamkęale przez to zdjęcie aż zachciało mi się takiej sałatki, więc już sama nie wiem
najchętniej zjadłabym wszystko
Ja teraz 73 ważę, żeby mieć 6 z przodu to bym była zadowolona [emoji23] Chociaż miałam wrażenie, że dużo lepiej się czuję i wyglądam a kiecka na chrzciny na mnie nie weszła[emoji24] Ogólnie ja to mam duży biust i to zawsze jest tyle mnie problematyczne.