reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Pierwsza wspólna kąpiel zaliczona 😃 młoda mega zadowolona, ciągle się uśmiechała i rozgladała po łazience ☺ nie będę ukrywać, że dla mnie też to było przyjemne, wiec myślę że raz w tygodniu będziemy się pluskać razem 😁
To super! Ja muszę poczekać bo nam się coś zepsuło i nie mamy ciepłej wody😂 Od dwóch dni biorę szybki, mroźny prysznic 😂

Dzień jak codzień 😥😥😂😂

Załączniki

• Screenshot_20210507_093452_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210507_093452_com.android.gallery3d.jpg
    537,9 KB · Wyświetleń: 106
Wiecie co, moja chyba po szczepieniu na rota zaraziła część domowników. 3 osoby narzekały, że ich ganiało do kibelka.😏
A jak to możliwe skoro w szczepionce jest nieaktywny wirus? 😱 Mój ma drugą dawkę w przyszłym tygodniu, więc pytam, żeby w razie co wiedzieć. Co prawda po pierwszej dawce mi nic nie było, ale 3 dni po chłopak miał biegunkę i jakoś tego nie połączyłam 😱

A jak to możliwe skoro w szczepionce jest nieaktywny wirus? 😱 Mój ma drugą dawkę w przyszłym tygodniu, więc pytam, żeby w razie co wiedzieć. Co prawda po pierwszej dawce mi nic nie było, ale 3 dni po chłopak miał biegunkę i jakoś tego nie połączyłam 😱
Doczytałam właśnie, że rota to żywa szczepionka 🙈

reklama
Mi zwracali uwagę po szczepieniu, że mam myć ręce po kazd zmianie pieluszki, bo w moczu i kupię mogą być wirusy i mogę się zarazić. Na szczesci nic takiego nie miało miejsca, a nie uważałam jakoś specjalnie 🤭

Do góry