rosenberg
Fanka BB :)
E nieee, akurat ja wolę sobie zrobić sama i komuś gotowaćA jeszcze najlepiej jakby ktoś podstawił już gotowe![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
E nieee, akurat ja wolę sobie zrobić sama i komuś gotowaćA jeszcze najlepiej jakby ktoś podstawił już gotowe![]()
Mój to mały wypierdek a już coraz mniej, ale strasznie szybko rośnie na długośćDuzo miejsca wasze dzieci maja w gondolach??
No to razem z mezem się motywuj. U nas nie ma opcji żeby tyle samo ważyć, bo mój ma 2 metry i przy mojej wadze by go wiatr zdmuchnąłUuu 5 z przodu to już poważne plany jak dla mnieJa staniki kupuje u braffierki zawsze, bo tak to bym chodziła jak łachudra
A też mój mąż schudł ponad 20 kg i waży tyle, co ja. Trochę kaszana
![]()
Mój już w spacerówce jeździ, chociaż gondola niby duża, ale miejsca coraz mniej.Duzo miejsca wasze dzieci maja w gondolach??
Ja tam i tak myję po każdej zmianie pieluszki ręce, ale teraz będę jeszcze bardziej uważaćMi zwracali uwagę po szczepieniu, że mam myć ręce po kazd zmianie pieluszki, bo w moczu i kupię mogą być wirusy i mogę się zarazić. Na szczesci nic takiego nie miało miejsca, a nie uważałam jakoś specjalnie![]()
Bo to właśnie się ulatnia w moczu, a dziecko nie sięgnie buzią do pieluszki, a człowiek jednak, w trakcie przebierania chociażby włosy odgarnie, albo przypadkowo dotkną twarzy czy cos. Tak mi to tłumaczyły.Ja tam i tak myję po każdej zmianie pieluszki ręce, ale teraz będę jeszcze bardziej uważaćnam nikt nie mówił, że to może zarażać
swoją drogą dziwne, że dziecko dostaje całą dawkę, która nie wywołuje objawów, a osoba mająca kontakt z dzieckiem się zaraża i może mieć objawy
![]()
Uwielbiam sałatkę z kurczakiem!Zycie na zdrowo jest okropneczemu nie urodzilam się patyczkiem który może jesc wszystko.
Smutne to
Oo to zazdroszczę, ja nie cierpię gotowaćE nieee, akurat ja wolę sobie zrobić sama i komuś gotowaćpracowałam kiedyś na kuchni w gastro i w ogóle gotowanie to mój konik
![]()
Ja waze 60kg wrocilam do wagi z przed ciazy ale chcialabym jakies 4kg zrzucicJa teraz 73 ważę, żeby mieć 6 z przodu to bym była zadowolonaChociaż miałam wrażenie, że dużo lepiej się czuję i wyglądam a kiecka na chrzciny na mnie nie weszła
Ogólnie ja to mam duży biust i to zawsze jest tyle mnie problematyczne.
Jeszcze troche ma miejscaDuzo miejsca wasze dzieci maja w gondolach??
Ja to się właśnie w ciąży dobrze czułam, mimo 86kg przed porodem, bo brzuch był ładnie napity, a teraz to... łóżko wodneJa teraz ważę 69 kg i marzy mi się zgubić 6 kg i wrócić do ślubnej wagicałe życie byłam chuda i nijak nie mogę się przyzwyczaić do wystającego brzucha
w ciąży się czułam jak wieloryb, na koniec ważyłam 88 i nawet świadomość, że noszę w brzuchu dziecko nie pomagała, nie mogłam na siebie patrzeć w lustrze...