reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Uuu 5 z przodu to już poważne plany jak dla mnie😂 Ja staniki kupuje u braffierki zawsze, bo tak to bym chodziła jak łachudra😂 A też mój mąż schudł ponad 20 kg i waży tyle, co ja. Trochę kaszana🙈
Mój waży od zawsze mniej ode mnie, aktualnie prawie 20kg 😱 i to nie ja jestem taka gruba, tylko on taki chudy 😂

Takie posiłki są sztos, ja bym to jadła aż się uszy trzęsą tylko najlepiej jeszcze grzanka czosnkowa do tego 😍😍😍
ja chyba będę robić burgery z mielonym z indyka dzisiaj na szamkę🙈 ale przez to zdjęcie aż zachciało mi się takiej sałatki, więc już sama nie wiem 😂 najchętniej zjadłabym wszystko
Ja chyba zrobię dzisiaj leniwe z zamrażarki 😋 kiedyś jak mi Czaruś pozwolił, to narobiłam zapas 😁

E nieee, akurat ja wolę sobie zrobić sama i komuś gotować 😁 pracowałam kiedyś na kuchni w gastro i w ogóle gotowanie to mój konik 🥰
Ja też uwielbiam gotować, ale przy dziecku to mi się nie chce, zwłaszcza jak jestem z nim sama, bo nigdy nie wiadomo kiedy mi przerwie 😁 ale 2 razy po porodzie udało mi się zrobić od podstaw ciasto francusko-drożdzowe na croissanty 😊😋

Bo to właśnie się ulatnia w moczu, a dziecko nie sięgnie buzią do pieluszki, a człowiek jednak, w trakcie przebierania chociażby włosy odgarnie, albo przypadkowo dotkną twarzy czy cos. Tak mi to tłumaczyły.
Mój oczywiście przy pierwszej zmianie pieluchy po szczepionce mnie obsikal 🤣
A wasze maluchy też tak płakały jak to piły? Bo mój się bardziej darł niż jak miał naraz trzy kłucia 🙈
A to chyba, że... Teraz już raczej nie, ale wcześniej lubił zasikać wszystko przy zmianie pieluszki, więc kto to wie 🤔
Mojemu podobno smakowało 😯 nie wiem, bo mnie nie wpuścili, tylko jedna osoba mogła być i był tatuś.

A to chyba, że... Teraz już raczej nie, ale wcześniej lubił zasikać wszystko przy zmianie pieluszki, więc kto to wie 🤔
Mojemu podobno smakowało 😯 nie wiem, bo mnie nie wpuścili, tylko jedna osoba mogła być i był tatuś.
Twój to sie angażuje w rodzicielstwo. U mnie niestety głównie ja się młodym zajmuje, jeszcze ogarniam milion innych rzeczy 🤦

Bo to właśnie się ulatnia w moczu, a dziecko nie sięgnie buzią do pieluszki, a człowiek jednak, w trakcie przebierania chociażby włosy odgarnie, albo przypadkowo dotkną twarzy czy cos. Tak mi to tłumaczyły.
Mój oczywiście przy pierwszej zmianie pieluchy po szczepionce mnie obsikal 🤣
A wasze maluchy też tak płakały jak to piły? Bo mój się bardziej darł niż jak miał naraz trzy kłucia 🙈
Moja wcale nie płakała tylko cmokała ze smakiem jak piła 😁

reklama
Do góry