marta18691
Fanka BB :)
To chyba kazda ma lozko wodneJa to się właśnie w ciąży dobrze czułam, mimo 86kg przed porodem, bo brzuch był ładnie napity, a teraz to... łóżko wodnejak bym chciała mieć 6 z przodu!
![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba kazda ma lozko wodneJa to się właśnie w ciąży dobrze czułam, mimo 86kg przed porodem, bo brzuch był ładnie napity, a teraz to... łóżko wodnejak bym chciała mieć 6 z przodu!
![]()
Mój waży od zawsze mniej ode mnie, aktualnie prawie 20kgUuu 5 z przodu to już poważne plany jak dla mnieJa staniki kupuje u braffierki zawsze, bo tak to bym chodziła jak łachudra
A też mój mąż schudł ponad 20 kg i waży tyle, co ja. Trochę kaszana
![]()
Ja chyba zrobię dzisiaj leniwe z zamrażarkiTakie posiłki są sztos, ja bym to jadła aż się uszy trzęsą tylko najlepiej jeszcze grzanka czosnkowa do tego
ja chyba będę robić burgery z mielonym z indyka dzisiaj na szamkęale przez to zdjęcie aż zachciało mi się takiej sałatki, więc już sama nie wiem
najchętniej zjadłabym wszystko
Mój już nie ma za wieleDuzo miejsca wasze dzieci maja w gondolach??
Ja też uwielbiam gotować, ale przy dziecku to mi się nie chce, zwłaszcza jak jestem z nim sama, bo nigdy nie wiadomo kiedy mi przerwieE nieee, akurat ja wolę sobie zrobić sama i komuś gotowaćpracowałam kiedyś na kuchni w gastro i w ogóle gotowanie to mój konik
![]()
A to chyba, że... Teraz już raczej nie, ale wcześniej lubił zasikać wszystko przy zmianie pieluszki, więc kto to wieBo to właśnie się ulatnia w moczu, a dziecko nie sięgnie buzią do pieluszki, a człowiek jednak, w trakcie przebierania chociażby włosy odgarnie, albo przypadkowo dotkną twarzy czy cos. Tak mi to tłumaczyły.
Mój oczywiście przy pierwszej zmianie pieluchy po szczepionce mnie obsikal
A wasze maluchy też tak płakały jak to piły? Bo mój się bardziej darł niż jak miał naraz trzy kłucia![]()
Twój to sie angażuje w rodzicielstwo. U mnie niestety głównie ja się młodym zajmuje, jeszcze ogarniam milion innych rzeczyA to chyba, że... Teraz już raczej nie, ale wcześniej lubił zasikać wszystko przy zmianie pieluszki, więc kto to wie
Mojemu podobno smakowałonie wiem, bo mnie nie wpuścili, tylko jedna osoba mogła być i był tatuś.
Moja wcale nie płakała tylko cmokała ze smakiem jak piłaBo to właśnie się ulatnia w moczu, a dziecko nie sięgnie buzią do pieluszki, a człowiek jednak, w trakcie przebierania chociażby włosy odgarnie, albo przypadkowo dotkną twarzy czy cos. Tak mi to tłumaczyły.
Mój oczywiście przy pierwszej zmianie pieluchy po szczepionce mnie obsikal
A wasze maluchy też tak płakały jak to piły? Bo mój się bardziej darł niż jak miał naraz trzy kłucia![]()
Też się nad tym zastanawiam :/Ja się zaczęłam zastanawiać, czy nie mam może rozejścia mięśnia prostego brzucha, bo dużo lepiej wyglądał po porodzie niż teraz, a waga ta sama![]()
Ja przed ciąża 54, a teraz 53.5kgJa waze 60kg wrocilam do wagi z przed ciazy ale chcialabym jakies 4kg zrzucic![]()