reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Moja często tak mnie wrabiała właśnie 😂 często jak już chusteczkami wycieram, to tylko zacznę przecierać przy odbycie i znowu narobi 😂 pampers po przebieraniu z kilogram dobry waży 😂 nauczyłam się podkładać jeszcze tego pampersa, gdzie jest kupa 😂
Ja zdejmuje pampers brudnego i podkładam listek ręcznika papierowego, wcześniej robiłam tak jak ty ale zaczął mi nogi wkładać więc do mycia więcej mały łoś😂.
a przewijak zakupiłam shnuggle z pianki taki żeby dziecku się nie ulewało i mam spokój😜

Zycie na zdrowo jest okropne 😂😂😂czemu nie urodzilam się patyczkiem który może jesc wszystko. 😂😂 Smutne to

Załączniki

• Screenshot_20210507_115244_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210507_115244_com.android.gallery3d.jpg
    271,7 KB · Wyświetleń: 79
Nan optipro, bebilon advance, nutramigen, i teraz juz dlugo dlugo nan optipro plus.
Mi pediatra przepisuje receptę na Bebilon pepti dha, z recepta w każdej aptece kosztuje 19zl a bez recepty o ile można gdzieś dostać ok 33zl za 400g. To mleko jest tylko w aptece i z tego co mi w przychodni mówili, to ono raczej nie uczula i nie ma po nim problemów z brzuszkiem.

Ile ważysz ? Ile chcesz zgubić ?
Ja chcę 15 kg, do wakacji już nie zdążę 🤣
Ja teraz 73 ważę, żeby mieć 6 z przodu to bym była zadowolona 😂 Chociaż miałam wrażenie, że dużo lepiej się czuję i wyglądam a kiecka na chrzciny na mnie nie weszła😭 Ogólnie ja to mam duży biust i to zawsze jest tyle mnie problematyczne.

Mi pediatra przepisuje receptę na Bebilon pepti dha, z recepta w każdej aptece kosztuje 19zl a bez recepty o ile można gdzieś dostać ok 33zl za 400g. To mleko jest tylko w aptece i z tego co mi w przychodni mówili, to ono raczej nie uczula i nie ma po nim problemów z brzuszkiem.
Jak moja starsza je piła to kosztowało 9 zł na receptę. Boze jak wszystko poszlo w górę.

reklama
Do góry