Akurat dobrze, że to tylko żart!!!wez to ms być żart fuck cała noc czuwałam przy dziecku i jeszcze Wam stracha napędziłam przepraszam Was
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Normalnie lzy polecialyCoś strasznego, aż łzy mi lecą...
marta18691
Kurde co to sie dzieje!No żart totalnie niesmaczny, ale niestety dzieci takie są, czasami robią głupoty. Dobrze, że się nic jednak nie stało.
Maluszek001
Moja prawie cały dzień przespała. Ciekawe kto w nocy będzie spałEch, wracamy do miłych i przyziemnych spraw naszych dzieci mój młody cały wieczór pierdzi jak stary chłop
mój właśnie śpi na mnie 4h już kończę i go budzę bo nie już wszystko boli i zdrętwiałe jestMoja prawie cały dzień przespała. Ciekawe kto w nocy będzie spał
rosenberg
To my mamy tak, że jak są spoko drzemki w ciągu dnia to nawet ładnie zasypia wieczorem. A im mniej porządnych drzemek dziennych, tym jakoś gorzej się go usypia także dobry sen w dzień = dobry sen w nocy, co jest dość paradoksalne i właśnie wszyscy zawsze śmieją się, że jak będzie spał w dzień to w nocy poszaleje. A on nigdy jeszcze w sumie w nocy nie był aktywny, zawsze przesypia i budzi się tylko na karmienieMoja prawie cały dzień przespała. Ciekawe kto w nocy będzie spał
Dziewczyny pomocy. Do tej pory nie miałam żadnych problemów z włosami po ciazy ale od paru dni włosy leca mi doslownie garściami. Są wszędzie, na ubraniu, pościeli, w łazience, na podłodze. Koszmar. Ciagle musze kontrolować małą bo pcha rece do buzi a często wlasnie zbiera moje włosy. Macie na to jakaś rade jak je podratować ? Tabletki, szampony ? Cokolwiek. Niedługo zostane łysa;D
rosenberg
Olej z wiesiołka, dwie łyżki dziennie rano i wieczorem ew. Można też nim olejowac włosy jeśli się polubią.Dziewczyny pomocy. Do tej pory nie miałam żadnych problemów z włosami po ciazy ale od paru dni włosy leca mi doslownie garściami. Są wszędzie, na ubraniu, pościeli, w łazience, na podłodze. Koszmar. Ciagle musze kontrolować małą bo pcha rece do buzi a często wlasnie zbiera moje włosy. Macie na to jakaś rade jak je podratować ? Tabletki, szampony ? Cokolwiek. Niedługo zostane łysa;D
reklama
No ja dzisiaj nie mogę się ogarnąć, boję się Czarusia samego na chwilę zostawić i wciąż o tym myślę... masakra jak tak można "żartować", jak w ogóle coś takiego może przyjść dziecku do głowy...wez to ms być żart fuck cała noc czuwałam przy dziecku i jeszcze Wam stracha napędziłam przepraszam Was