reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ech, wracamy do miłych i przyziemnych spraw naszych dzieci 🙈 mój młody cały wieczór pierdzi jak stary chłop 🌚

Moja prawie cały dzień przespała. Ciekawe kto w nocy będzie spał 🙈
To my mamy tak, że jak są spoko drzemki w ciągu dnia to nawet ładnie zasypia wieczorem. A im mniej porządnych drzemek dziennych, tym jakoś gorzej się go usypia 🤷 także dobry sen w dzień = dobry sen w nocy, co jest dość paradoksalne i właśnie wszyscy zawsze śmieją się, że jak będzie spał w dzień to w nocy poszaleje. A on nigdy jeszcze w sumie w nocy nie był aktywny, zawsze przesypia i budzi się tylko na karmienie

Dziewczyny pomocy. Do tej pory nie miałam żadnych problemów z włosami po ciazy ale od paru dni włosy leca mi doslownie garściami. Są wszędzie, na ubraniu, pościeli, w łazience, na podłodze. Koszmar. Ciagle musze kontrolować małą bo pcha rece do buzi a często wlasnie zbiera moje włosy. Macie na to jakaś rade jak je podratować ? Tabletki, szampony ? Cokolwiek. Niedługo zostane łysa;D

Dziewczyny pomocy. Do tej pory nie miałam żadnych problemów z włosami po ciazy ale od paru dni włosy leca mi doslownie garściami. Są wszędzie, na ubraniu, pościeli, w łazience, na podłodze. Koszmar. Ciagle musze kontrolować małą bo pcha rece do buzi a często wlasnie zbiera moje włosy. Macie na to jakaś rade jak je podratować ? Tabletki, szampony ? Cokolwiek. Niedługo zostane łysa;D
Olej z wiesiołka, dwie łyżki dziennie rano i wieczorem 🤪 ew. Można też nim olejowac włosy jeśli się polubią.

reklama
wez to ms być żart fuck cała noc czuwałam przy dziecku 🤬🤬🤬 i jeszcze Wam stracha napędziłam przepraszam Was 🙄🥰
No ja dzisiaj nie mogę się ogarnąć, boję się Czarusia samego na chwilę zostawić i wciąż o tym myślę... masakra jak tak można "żartować", jak w ogóle coś takiego może przyjść dziecku do głowy...

Do góry