reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U mnie też stwierdzona już 26 tc hipotrofia 36 tc i 2049 g jak się urodził 🙄 potem ciśnienie indukowane, wpisu odeszly i podjęli decyzję o cesarce to był koszmar 🥶
Ja w 39 tyg preindukcja, generalnie żadnych problemów poza hipotrofia do tego czasu nie było, Ale na ostatnich dopplerach wyszły podwyższone opory w tętnicy pępowinowej, stąd decyzja o indukcji. Miałam balonik i na drugi dzień miała być oksytocyna, ale urodziłam sama z rana po baloniku 🤪

reklama
niestety to tylko urządzenie
nas uczulali w szpitalu że monitor zadziała tylko na problemy fizjologiczno-neurologiczne ale już na uduszenie kocykiem itp nie bo dziecko jak się dusi to się wije więc się rusza a to jest chwila dlatego ja kompletnie niczego w łóżeczku ani na nim nie mam.
jestem przeraażona...

Ej, obczajam temat marcowek i tam się jakieś dziwne rzeczy zadzialy, ta dziewczynka jednak żyje i to nie jej mama pisała o tym całym zajściu tylko jakiś dzieciak z jej rodziny 🙈 także możemy odetchnąć z ulgą, nic się nie stało

Ej, obczajam temat marcowek i tam się jakieś dziwne rzeczy zadzialy, ta dziewczynka jednak żyje i to nie jej mama pisała o tym całym zajściu tylko jakiś dzieciak z jej rodziny 🙈 także możemy odetchnąć z ulgą, nic się nie stało
ta też to widzę omg 😱niezła rodzinka jak to mówią tylko na zdjęciu 🤪

reklama
Do góry