To jest cena za 2 pajace ale i tak sporo.właśnie spojrzałam nie no sorry 89 zł za pajace i to jeszcze nawet nie wiem z czego brak opisu no nie
tak na marginesie to ktoś nie złe biznesy sobie z tego porobił mama ginekolog, mama fizjoterapeuta, mama logopeda, mama chemik jakiejś jeszcze nie wymieniłam kurde może i ja założę biznes tylko nie wiem jaki
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
A co do prania bo się tu przewinęła taka kwestia to ja w ogóle nie rozdzielam kolorystycznie jego ciuszkow pakuje jak leci wszystko razem i nigdy nic nie zafarbowało, większość mamy raczej neutralnych, ale trochę też niebieskich czy granatowych.
To dinozaur jednak jest ale i tak superDla chłopców też jest dużo przeslodkich ubranek ostatnio dostałam od siostry takie słodkie spodenki dresowe i bluzę z krokodylem
Ostatnia edycja:
Moja to ostatnio w samym body spi spodnie jej sciagam - ale my spimy razem wiec jest ciepelko od mamci za to w razie zmiany pampersa mam szybsza akcje.Dziewczyny zakladacie dzieciakom na noc piżamki z zakrytymi stopkami czy odkrytymi?
G
gość _199
Gość
Dziewczyny mój jak nigdy nie ulewa, to taka serwatka ulał dzisiaj podczas kąpieli
Pokaż !To dinozaur jednak jest ale i tak super
marta18691
No ja tez w sumie wszytsko piore razem i nic nie farbujeA co do prania bo się tu przewinęła taka kwestia to ja w ogóle nie rozdzielam kolorystycznie jego ciuszkow pakuje jak leci wszystko razem i nigdy nic nie zafarbowało, większość mamy raczej neutralnych, ale trochę też niebieskich czy granatowych.
Dziewczyny kp - po czym rozpoznajecie ze maluchy glodne? Moja mloda straszna histeryczka, czesto placze .. czasem mysle ze nie powinna byc glodna bo dopiero co jadla, ale jak nic innego nie dziala to dostawiam cyca. Tyle ze tam za wiele wtedy nie ma Niby czytam zeby dostawic jak „mieli” jezykiem - ale ja mam wrazenie ze robi to non stop Dzisiaj juz sie lamalam czy by nie dac butli, ale w koncu podziamdala troche cyca, poprzytulalysmy sie w lozku i spi juz 2ga godzine. A bylam przekonana ze glodna. Chyba ze to z glodu spi
Spodenki przód i tył wrzucam, bo są fajneDziewczyny mój jak nigdy nie ulewa, to taka serwatka ulał dzisiaj podczas kąpieli
Pokaż !
Załączniki
Ja tam widzę za 1 bo ja patrzę na te z suwakiem bo takiego szukam i gładkie. a pozatym nie ma tam nawet opisuTo jest cena za 2 pajace ale i tak sporo.
reklama
rosenberg
Ja po prawie 3 miesiącach nareszcie w miarę nauczyłam się rozróżniać placz a raczej biadolenie, bo młody mało płacze, raczej coś kwęka zanim się rozkręci. U nas najbardziej charakterystyczne jest włożenie piąstki do buzi, obracanie główki w stronę tej rączki i takie solidne głośne ssanie bo tak to zjada paluszki i piąstki ale bez ssania, wtedy wiem że to po prostu taki odruch. Nasz młody pokwękuje jak jest zmęczony i chce na drzemkę, ale nie umie się sam wyciszyć zazwyczaj. Też kiedyś myślałam, że głodny i zawsze przystawialam, a on niechętny był i potem ulewal.Dziewczyny kp - po czym rozpoznajecie ze maluchy glodne? Moja mloda straszna histeryczka, czesto placze .. czasem mysle ze nie powinna byc glodna bo dopiero co jadla, ale jak nic innego nie dziala to dostawiam cyca. Tyle ze tam za wiele wtedy nie ma Niby czytam zeby dostawic jak „mieli” jezykiem - ale ja mam wrazenie ze robi to non stop Dzisiaj juz sie lamalam czy by nie dac butli, ale w koncu podziamdala troche cyca, poprzytulalysmy sie w lozku i spi juz 2ga godzine. A bylam przekonana ze glodna. Chyba ze to z glodu spi