reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja jak wychaczylam pakę ubrań mamyginekolog i hm za 150 złoty,a jak Mały wyrósł to sprzedaje w mniejszych pąkach i już mi się zwróciło 220 a jeszcze trochę mam [emoji1787] A ubranek za 1200 złoty było.
hmm dobry pomysł z tym vinted muszę też chyba wystawić ja to mam od rozmiaru 46 bo mój ważył tylko 2 kg
dużo jest polskich firm ja również korzystam polecam np Link do: TuSzyte ubrania dziecięce szyte wyłącznie w Polsce. - sklep internetowy jednak nadal tańsze niż na gin ;)
nie ma jednak tego co chcę czyli jednolitych kolorów [emoji854]

reklama
Mamusia jest dumna! 😍

Załączniki

• Screenshot_2021-05-01-21-31-54-662_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-05-01-21-31-54-662_com.miui.gallery.jpg
    375,8 KB · Wyświetleń: 83
Ja tam widzę za 1 bo ja patrzę na te z suwakiem bo takiego szukam i gładkie. a pozatym nie ma tam nawet opisu
No to to jest cena za 2szt. 😉 Na zdjęciach są po 2szt. i kolory też są zaznaczone jakby w pakiecie albo niebieskimi zielony albo te różowe. Ja tak samo kupiłam u niej zwykłe śpiochy, tyle, że tam były 3 szt. Opisu pewnie jeszcze nie dodali, bo to chyba nowość, przynajmniej jak zamawiałam te zwykłe śpiochy, to tych z suwakiem nie widziałam.

Dziewczyny kp - po czym rozpoznajecie ze maluchy glodne? Moja mloda straszna histeryczka, czesto placze .. czasem mysle ze nie powinna byc glodna bo dopiero co jadla, ale jak nic innego nie dziala to dostawiam cyca. Tyle ze tam za wiele wtedy nie ma 🤷‍♀️ Niby czytam zeby dostawic jak „mieli” jezykiem - ale ja mam wrazenie ze robi to non stop 🤦‍♀️ Dzisiaj juz sie lamalam czy by nie dac butli, ale w koncu podziamdala troche cyca, poprzytulalysmy sie w lozku i spi juz 2ga godzine. A bylam przekonana ze glodna. 🤷‍♀️ Chyba ze to z glodu spi 😅
A ile ma ? Mi neurologopeda mówiła że około 3 miesiąca pojawi się większe zapotrzebowanie na mleko i dziecko będzie mogło się nawet szarpać z piersią. Mam pod żadnym pozorem nie dawać butli , bo rozwalę całą laktację, więc jeżeli zależy ci na kp to po prostu dostawiaj do piersi.
Tam ci się wydaje że nic nie ma, mój kiedyś ssał i ssał, cycki mięciutkie, odstawiłam go i zaczęłam ściągać laktatorem, a tam leciało jak z kranu w szoku byłam 🤣

Spodenki przód i tył wrzucam, bo są fajne 😊
Noo faktycznie super, a z czego?

No to to jest cena za 2szt. 😉 Na zdjęciach są po 2szt. i kolory też są zaznaczone jakby w pakiecie albo niebieskimi zielony albo te różowe. Ja tak samo kupiłam u niej zwykłe śpiochy, tyle, że tam były 3 szt. Opisu pewnie jeszcze nie dodali, bo to chyba nowość, przynajmniej jak zamawiałam te zwykłe śpiochy, to tych z suwakiem nie widziałam.
ahh widzę 🙄😉 to cena niezła. a czego 100% bawełna, farbuje Ci to co masz albo mechaci się?

A ile ma ? Mi neurologopeda mówiła że około 3 miesiąca pojawi się większe zapotrzebowanie na mleko i dziecko będzie mogło się nawet szarpać z piersią. Mam pod żadnym pozorem nie dawać butli , bo rozwalę całą laktację, więc jeżeli zależy ci na kp to po prostu dostawiaj do piersi.
Tam ci się wydaje że nic nie ma, mój kiedyś ssał i ssał, cycki mięciutkie, odstawiłam go i zaczęłam ściągać laktatorem, a tam leciało jak z kranu w szoku byłam 🤣

Noo faktycznie super, a z czego?
Bluza z Sinsay a spodenki Reserved 😉

reklama
ahh widzę 🙄😉 to cena niezła. a czego 100% bawełna, farbuje Ci to co masz albo mechaci się?
Te moje to jest 100% bawełna, oni raczej stawiają na bawełnę, zwłaszcza w ciuszkach dla dzieci i to na plus 🙂 nic nie farbuje, ale zauważyłam, że na kolanach się mechaci trochę 🤔 i teraz nie wiem, czy to młody zrobił od wierzgania nóżkami jak jest na brzuszku (ale w sumie niewiele czasu spędza na brzuszku), czy od prania (piorę w 60 stopniach) 🤷

Do góry