Mój też na długość prawie jak przewijak, a on tam koło 70cm ma, aż mi się nie chce wierzyć, że już tak urósłTo faktycznie drobniutka, chociaż nie wiem czy mój nie jest po prostu pulpecikiem no ale ja mu cycka nie żałuję, chociaż ostatnio je coraz mniej, muszę zapytać lekarza czy to normalne.
No właśnie zależy jak mierzą, w szpitalu miał 58 cm a u pediatry w 3 tygodniu życia niby 56 ale ja mam łóżeczko na 70 szerokie i przewijak jest w łóżeczku, to już jest prawie na długość, paluszkami obija się o szczebelki. Nie wiem gdzie potem będę go przewijała.
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
My w sumie z ubranek nie kupiliśmy praktycznie nic nowego, jedynie dwa body za 8ziko łącznie z pepco przy okazji innych zakupów i jedno body ze smyka też przy okazji kupowania materacyka i tym podobnych gadżetów kupowałam dużo używanych ciuszkow na maluszka, gdzie jedna sztuka koniec końców wychodziła za 2-3 Ziko. Oprócz tego dostaliśmy wory ubranek po moim bratanku, który urodził się jeszcze mniejszy niż nasz bo jako skrajny wczesniak. Jakoś nie chciałoby mi się wgłębiac w modę dla malucha, i tak Fifek ciągle chodzi urzygany i obłożony tetrą nie wyobrażam sobie kupić jednego ubranka za 89zl ogólnie jestem ogromną antyfanką konsumpcjonizmu i oprócz zakupów spożywczych to raczej nie wydaję kasy, tylko na niezbędne rzeczy, trochę też w duchu less waste a najbardziej lubię ubierać go do spania we wszelkiego rodzaju pajace bo wtedy takie czysciutkie pachnące dziecko w świeżej piżamce jest
rosenberg
Z zakrytymi, takie pełne pajace, ale nasz młody to zmarzluchDziewczyny zakladacie dzieciakom na noc piżamki z zakrytymi stopkami czy odkrytymi?
Ja mam wielką awersję do tej kobietyCzy tylko ja nie przepadam za tą kobietą ?
Ja z odkrytymi Uwielbiam te gole nóżkiDziewczyny zakladacie dzieciakom na noc piżamki z zakrytymi stopkami czy odkrytymi?
G
gość _199
Gość
Oj to ja nie lubię rzeczy używanych, teściowa chciała mi dać ubranka dla małego od swojej znajomej, ale nie wzięłam, zupełnie nie mój styl i jakoś tak co nowe to nowe.Ja tam malo rzeczy kupowalam jedynie w ciąży dosc pokupowalam ubranek ale tez dostałam od przyjaciolki ostatnio 6worow 120litrowych nie wiedzialam gdzie mam oczy posiac ❤plus do tego sasiadka za plotu tez mi daje ubranka po synku swoim a ja jej daje ubranka dla jej córeczki po Natali ❤sklep bym mogla otworzyc a zas bo Jakubie dam mojej siostrze bo na koniec maja rodzi i tez chłopieci kolo sie zamyka juz mam dla niej 4siaty duze
Ja odkryte, ale młody jest zawinięty w kocyk i przykrywam go kołderką bo lubi ciepelko.Dziewczyny zakladacie dzieciakom na noc piżamki z zakrytymi stopkami czy odkrytymi?
Myślałam, że ze mną coś jest nie tak, bo każdy nią zachwyconyJa mam wielką awersję do tej kobiety
Hahaha mam tak samo, że cały dzień urzygany z tetrą pod brodą, a po kąpieli taki czysciutki, pachnący szkoda, że zazwyczaj po karmieniu po kąpieli uwali już ten świeży śpioch (w sensie fachowo to pajac) do spania też bym za śpiocha nie dała 89zł, u mamyginekolog zamówiłam 3 sztuki jakoś za 90zł właśnie to już mi się drogo wydawało ale fajne są te śpiochy, niestety już są mu ciasneMy w sumie z ubranek nie kupiliśmy praktycznie nic nowego, jedynie dwa body za 8ziko łącznie z pepco przy okazji innych zakupów i jedno body ze smyka też przy okazji kupowania materacyka i tym podobnych gadżetów kupowałam dużo używanych ciuszkow na maluszka, gdzie jedna sztuka koniec końców wychodziła za 2-3 Ziko. Oprócz tego dostaliśmy wory ubranek po moim bratanku, który urodził się jeszcze mniejszy niż nasz bo jako skrajny wczesniak. Jakoś nie chciałoby mi się wgłębiac w modę dla malucha, i tak Fifek ciągle chodzi urzygany i obłożony tetrą nie wyobrażam sobie kupić jednego ubranka za 89zl ogólnie jestem ogromną antyfanką konsumpcjonizmu i oprócz zakupów spożywczych to raczej nie wydaję kasy, tylko na niezbędne rzeczy, trochę też w duchu less waste a najbardziej lubię ubierać go do spania we wszelkiego rodzaju pajace bo wtedy takie czysciutkie pachnące dziecko w świeżej piżamce jest
marta18691
Moj to zimne nogi ma wiec calosciowe pajace maZ zakrytymi, takie pełne pajace, ale nasz młody to zmarzluch
Wzięłabym ten z lewejDziewczyny co wybrac pomocy
reklama
marta18691
Dziecko za szybko rosnie ja tam nieraz cos znajde w lumpeksie wypiore i sa fajne i tak polowy rzeczy nie zalozyl a co nie ktore rzeczy nowe to raz moze zalozylHahaha mam tak samo, że cały dzień urzygany z tetrą pod brodą, a po kąpieli taki czysciutki, pachnący szkoda, że zazwyczaj po karmieniu po kąpieli uwali już ten świeży śpioch (w sensie fachowo to pajac) do spania też bym za śpiocha nie dała 89zł, u mamyginekolog zamówiłam 3 sztuki jakoś za 90zł właśnie to już mi się drogo wydawało ale fajne są te śpiochy, niestety już są mu ciasne