Dla chłopców też jest dużo przeslodkich ubranek ostatnio dostałam od siostry takie słodkie spodenki dresowe i bluzę z krokodylemTo po lewej. Dla dziewczynek są takie cudne ubranka
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla chłopców też jest dużo przeslodkich ubranek ostatnio dostałam od siostry takie słodkie spodenki dresowe i bluzę z krokodylemTo po lewej. Dla dziewczynek są takie cudne ubranka
hmm dobry pomysł z tym vinted muszę też chyba wystawić ja to mam od rozmiaru 46 bo mój ważył tylko 2 kgJa np odkupuje jej ciuszki na vinted, bardzo je lubię i nawet mąż mówi, że jakościowo są najlepsze. Więc jak coś wyhacze fajnego i w dobrej cenie to biorę, a potem w tych samych pieniądzach sprzedaje albo i drożej [emoji3] Czasami też w smyku są pajace na suwak, ale w 1-wszej cenie też sporo wychodzą.
Ja to uważam, że firma żeby zaistnieć musi mieć reklamę. A, że najlepszą teraz jest internet... Lubię jej produkty, jak dla mnie są dobrej jakości i przydatne np. segregatory, duża torba RP, są też produkty bardzo drogie albo wg mnie bez sensu, ale jak jest klient. Mimo wszystko wolałabym dać 89 zł za polski produkt niż te same pieniądze za chiński. Co nie zmienia faktu, że na palcach jednej ręki mogła bym wyliczyć ile ciuszkow kupiłam w 1 cenie. Zazwyczaj to na promocjach, wyprzedażach, część z 2 ręki.
No z Lidla te ubranka właśnie duże są, dzisiaj założyłam Czarkowi body 50/56 z Lidla i trochę luźneZ lupilu ma 62/68 ale to bardziej 68 jest mam duzo takich ubranek i sa za duze
ja tam w pajaca wkładam nie cierpię śpiochów i piżamek bo musiałabym małemu przez głowę zakładać a wtedy darcie jak nicDziewczyny zakladacie dzieciakom na noc piżamki z zakrytymi stopkami czy odkrytymi?
To u nas wieczorem też sie zawsze obęcka i uleje, ale jestem przygotowana i pielucha pod brodą, więc pajac zwykle dalej czysty a w nocy rzadko albo bardzo mało ulewa, dopiero nad ranem się czasami urzyga. Więc jest taki pachnący całą noc mam wrażenie, że zapach oliwki na całym ciele kojarzy mu się już ze spaniemHahaha mam tak samo, że cały dzień urzygany z tetrą pod brodą, a po kąpieli taki czysciutki, pachnący szkoda, że zazwyczaj po karmieniu po kąpieli uwali już ten świeży śpioch (w sensie fachowo to pajac) do spania też bym za śpiocha nie dała 89zł, u mamyginekolog zamówiłam 3 sztuki jakoś za 90zł właśnie to już mi się drogo wydawało ale fajne są te śpiochy, niestety już są mu ciasne
Ja tak samo stawiam na wygodę, dlatego wkurza mnie jak mi ktoś na siłę kupuje coś, czego mu nie założę, np dżinsy albo skarpetki z grzechotką (wtf?). W ogóle póki co nie robią na mnie wrażenia te wszystkie piękne ubranka: spodenki, koszule itd., bo na codzień wolę mu założyć pajaca albo body, jedynie gdzieś na wyjście można poszaleć, ale też nie bez ograniczania jego wygody i mojego dostępu do pieluchy, zwłaszcza w gościach tak samo nie kumam zakładania dziecku, które nie chodzi bucikówja tak samo + mocne kolory farbujące tak samo, jak kupiłam wyprawkę w samych jasnych kolorach bez jakiś dziwnych wzorów itd, wrzucam jedno pranie i spokój wygoda - każdy oczywiście w rodzince, że biedne dziecko takie smutne ubranka ma. Jakby kuźwa różnica dla niego była i tak z tego nie korzysta najważniejsze żeby było mu wygodnie.
Ja tylko stosuje pajace, body - zapinane kopertowo i pół śpiochy. Nic przez głowę.
a generalnie to szukam jeszcze pajacy na suwak ale narazie nie znalazłam.
Z zakrytymi, takie pełne pajace, ale nasz młody to zmarzluch
Ja nie lubię. Ja jakbym miala kupic gacie za 50 zl od mamy ginekolog to wolę kupic Victoria secretOj to ja nie lubię rzeczy używanych, teściowa chciała mi dać ubranka dla małego od swojej znajomej, ale nie wzięłam, zupełnie nie mój styl i jakoś tak co nowe to nowe.
Ja odkryte, ale młody jest zawinięty w kocyk i przykrywam go kołderką bo lubi ciepelko.
Myślałam, że ze mną coś jest nie tak, bo każdy nią zachwycony
Mój śpi zazwyczaj w pajacu, ale zdarza się też w samym body ze skarpetkami lub bez.Dziewczyny zakladacie dzieciakom na noc piżamki z zakrytymi stopkami czy odkrytymi?
Ja to jedynie od siostry wzięłam używane ciuszki i to przebrałam równo, nie brałam jak mi się coś nie podobało albo było za bardzo zniszczone poza tym nie mamy za wiele miejsca na ubranka małego.Oj to ja nie lubię rzeczy używanych, teściowa chciała mi dać ubranka dla małego od swojej znajomej, ale nie wzięłam, zupełnie nie mój styl i jakoś tak co nowe to nowe.
Ja odkryte, ale młody jest zawinięty w kocyk i przykrywam go kołderką bo lubi ciepelko.
Myślałam, że ze mną coś jest nie tak, bo każdy nią zachwycony
Mam tak samo. Mam kilka rzeczy, które mama zostawiła po braciszku, ale z nieznanego źródła to bym nie chciała.Oj to ja nie lubię rzeczy używanych, teściowa chciała mi dać ubranka dla małego od swojej znajomej, ale nie wzięłam, zupełnie nie mój styl i jakoś tak co nowe to nowe.