reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

W h&m są trzypaki pajaców na zamek. Ja za to ubieram bodziak i spodenki, nienawidzę tych polspiochow bo młody się z nich zawsze wykopywał i wkładał obie nogi w dwie nogawki 😅
Teraz muszę mu do spania rampersy dokupić i mam wszystko na najbliższe trzy miesiące :D w 51015 zapłaciłam 130 zł za trzy bodziaki, trzy pary spodni i jedne spodenki,
dzięki za te na suwak ;) , ja bodziaki kopertowe i spodenki właśnie w h&m kupowałam ale te bodziaki wkurzają mnie bo cała szyja goła a może mój porostu jest chudziutki😂

reklama
dzięki za te na suwak ;) , ja bodziaki kopertowe i spodenki właśnie w h&m kupowałam ale te bodziaki wkurzają mnie bo cała szyja goła a może mój porostu jest chudziutki😂
Mój ma w tych kopertowych też cała szyję i klatę gołą 🤣 także nie ubieram ich na dwór jak wieje.

Mamaginekolog ma pajace na suwak!
ja tak samo + mocne kolory farbujące tak samo, jak kupiłam wyprawkę w samych jasnych kolorach bez jakiś dziwnych wzorów itd, wrzucam jedno pranie i spokój wygoda - każdy oczywiście w rodzince, że biedne dziecko takie smutne ubranka ma. Jakby kuźwa różnica dla niego była i tak z tego nie korzysta najważniejsze żeby było mu wygodnie.
Ja tylko stosuje pajace, body - zapinane kopertowo i pół śpiochy. Nic przez głowę.
a generalnie to szukam jeszcze pajacy na suwak ;) ale narazie nie znalazłam.

Mamaginekolog ma pajace na suwak!
właśnie spojrzałam nie no sorry 89 zł za pajace i to jeszcze nawet nie wiem z czego brak opisu no nie :(
tak na marginesie to ktoś nie złe biznesy sobie z tego porobił mama ginekolog, mama fizjoterapeuta, mama logopeda, mama chemik jakiejś jeszcze nie wymieniłam 😂😂😂 kurde może i ja założę biznes tylko nie wiem jaki🤣

właśnie spojrzałam nie no sorry 89 zł za pajace i to jeszcze nawet nie wiem z czego brak opisu no nie :(
tak na marginesie to ktoś nie złe biznesy sobie z tego porobił mama ginekolog, mama fizjoterapeuta, mama logopeda, mama chemik jakiejś jeszcze nie wymieniłam 😂😂😂 kurde może i ja założę biznes tylko nie wiem jaki🤣
🤣🤣🤣

Dokładnie, ja teraz mojego ubieram w te ubranka od nich bo są ogeomne.
Ja tam malo rzeczy kupowalam jedynie w ciąży dosc pokupowalam ubranek ale tez dostałam od przyjaciolki ostatnio 6worow 120litrowych😂😂 nie wiedzialam gdzie mam oczy posiac ❤plus do tego sasiadka za plotu tez mi daje ubranka po synku swoim 😂a ja jej daje ubranka dla jej córeczki po Natali ❤sklep bym mogla otworzyc a zas bo Jakubie dam mojej siostrze bo na koniec maja rodzi i tez chłopiec😂i kolo sie zamyka juz mam dla niej 4siaty duze 😂

Mama i stetoskop jeszcze! 😂

Ja np odkupuje jej ciuszki na vinted, bardzo je lubię i nawet mąż mówi, że jakościowo są najlepsze. Więc jak coś wyhacze fajnego i w dobrej cenie to biorę, a potem w tych samych pieniądzach sprzedaje albo i drożej [emoji3] Czasami też w smyku są pajace na suwak, ale w 1-wszej cenie też sporo wychodzą.
Ja to uważam, że firma żeby zaistnieć musi mieć reklamę. A, że najlepszą teraz jest internet... Lubię jej produkty, jak dla mnie są dobrej jakości i przydatne np. segregatory, duża torba RP, są też produkty bardzo drogie albo wg mnie bez sensu, ale jak jest klient. Mimo wszystko wolałabym dać 89 zł za polski produkt niż te same pieniądze za chiński. Co nie zmienia faktu, że na palcach jednej ręki mogła bym wyliczyć ile ciuszkow kupiłam w 1 cenie. Zazwyczaj to na promocjach, wyprzedażach, część z 2 ręki.
tak na marginesie to ktoś nie złe biznesy sobie z tego porobił mama ginekolog, mama fizjoterapeuta, mama logopeda, mama chemik jakiejś jeszcze nie wymieniłam [emoji23][emoji23][emoji23] kurde może i ja założę biznes tylko nie wiem jaki[emoji1787]

reklama
Do góry