reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Jakie śliczne <3 uwielbiam kupować takie rzeczy, szkoda tylko, że czyimś dzieciom a nie swoim xd Bartek ma same ciuchy w samochody, koparki itp. zupełnie nie mój świat. Jak nic będzie synkiem tatusia heheh
Ja wlasnie mam alergię na typowo chłopskie ubranka, nienawidzę samochodzików, koparek itp. więc ogólnie każdy ma zakaz kupowania mu ubrań 🤣
Śledzę na necie różnego rodzaju smaczki i powiem ci, że nawet podoba mi się ta moda dla małych chłopców, tylko serio trzeba się naszukac :D

@Vanes a jak u was kolejna noc usypiania w łóżeczku?
Wiesz co mój to noce przesypia jak lemur nieżywy on w dzień mi nie chciał spać tak do g.19/20 do g. 7 a nawet dzisiaj 10 😁 . Oczywiście z przerwami na karmienie.
no więc w dzień jest tak że
jedna sesja od rana chusta,
potem usypia na spacerze w wózku,
potem stosujemy ten sposób otulania, odkładania do łóżeczka, i biały szum
potem kolejna to samo
potem spacer w wózku albo na mnie usypia zależy od pogody
potem stosujemy ten sposób otulania, odkładania do łóżeczka, i biały szum
a potem już u nas noc w sypialni w dostawce
jest różnie śpi bardzo czujnie, u mnie to śpi całą sesję praktycznie w łóżeczku i wózku różnie 30 min czasem 40 min ale z dnia na dzień jest coraz lepiej
czasem jak tak leży otulony chce już wyjść strzyknie mi w kolanie a ten już moro więc wtedy cicici i zasypia, jak znowu chce wyjść to znowu moro albo otworzy oczy w 5 zł wypluje smoka i znowu nie podchodzę tylko z oddali cicici i zasypia więc generalnie jest czuwanie 😜
słyszę też jak mu się zmienia ten płacz na niższe tony.

PS nie pocieszę tutaj wszystkich Kobietek przeglądałam forum Listopad i Grudzień i im starsze dzieciaczki to nowe problemy (włączanie stałych pokarmów, kolejne skoki, ząbkowanie, zatwardzenia) właściwie cały czas płacz 😂

Ja wlasnie mam alergię na typowo chłopskie ubranka, nienawidzę samochodzików, koparek itp. więc ogólnie każdy ma zakaz kupowania mu ubrań 🤣
Śledzę na necie różnego rodzaju smaczki i powiem ci, że nawet podoba mi się ta moda dla małych chłopców, tylko serio trzeba się naszukac :D
ja tak samo + mocne kolory farbujące tak samo, jak kupiłam wyprawkę w samych jasnych kolorach bez jakiś dziwnych wzorów itd, wrzucam jedno pranie i spokój wygoda - każdy oczywiście w rodzince, że biedne dziecko takie smutne ubranka ma. Jakby kuźwa różnica dla niego była i tak z tego nie korzysta najważniejsze żeby było mu wygodnie.
Ja tylko stosuje pajace, body - zapinane kopertowo i pół śpiochy. Nic przez głowę.
a generalnie to szukam jeszcze pajacy na suwak ;) ale narazie nie znalazłam.

reklama
ja tak samo + mocne kolory farbujące tak samo, jak kupiłam wyprawkę w samych jasnych kolorach bez jakiś dziwnych wzorów itd, wrzucam jedno pranie i spokój wygoda - każdy oczywiście w rodzince, że biedne dziecko takie smutne ubranka ma. Jakby kuźwa różnica dla niego była i tak z tego nie korzysta najważniejsze żeby było mu wygodnie.
Ja tylko stosuje pajace, body - zapinane kopertowo i pół śpiochy. Nic przez głowę.
a generalnie to szukam jeszcze pajacy na suwak ;) ale narazie nie znalazłam.
W h&m są trzypaki pajaców na zamek. Ja za to ubieram bodziak i spodenki, nienawidzę tych polspiochow bo młody się z nich zawsze wykopywał i wkładał obie nogi w dwie nogawki 😅
Teraz muszę mu do spania rampersy dokupić i mam wszystko na najbliższe trzy miesiące :D w 51015 zapłaciłam 130 zł za trzy bodziaki, trzy pary spodni i jedne spodenki,

Do góry