G
gość _199
Gość
Dokładnie, ja teraz mojego ubieram w te ubranka od nich bo są ogeomne.Z lupilu ma 62/68 ale to bardziej 68 jest mam duzo takich ubranek i sa za duze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, ja teraz mojego ubieram w te ubranka od nich bo są ogeomne.Z lupilu ma 62/68 ale to bardziej 68 jest mam duzo takich ubranek i sa za duze
Przesłodki króliśKróliś jedzie w gości
I który wybrałaś?N
No piękne ale drogie kupilam jeszcze sukieneczke i muszę jeden zestaw wybrać
2 odłożyła mi pani w sklepie i do wtorku musze się zastanowićI który wybrałaś?
Dla dziewczynek są super rzeczy, też często mam dylemat2 odłożyła mi pani w sklepie i do wtorku musze się zastanowić
Jakie śliczne <3 uwielbiam kupować takie rzeczy, szkoda tylko, że czyimś dzieciom a nie swoim xd Bartek ma same ciuchy w samochody, koparki itp. zupełnie nie mój świat. Jak nic będzie synkiem tatusia hehehN
No piękne ale drogie kupilam jeszcze sukieneczke i muszę jeden zestaw wybrać
Ja wlasnie mam alergię na typowo chłopskie ubranka, nienawidzę samochodzików, koparek itp. więc ogólnie każdy ma zakaz kupowania mu ubrańJakie śliczne <3 uwielbiam kupować takie rzeczy, szkoda tylko, że czyimś dzieciom a nie swoim xd Bartek ma same ciuchy w samochody, koparki itp. zupełnie nie mój świat. Jak nic będzie synkiem tatusia heheh
Wiesz co mój to noce przesypia jak lemur nieżywy on w dzień mi nie chciał spać tak do g.19/20 do g. 7 a nawet dzisiaj 10 . Oczywiście z przerwami na karmienie.@Vanes a jak u was kolejna noc usypiania w łóżeczku?
ja tak samo + mocne kolory farbujące tak samo, jak kupiłam wyprawkę w samych jasnych kolorach bez jakiś dziwnych wzorów itd, wrzucam jedno pranie i spokój wygoda - każdy oczywiście w rodzince, że biedne dziecko takie smutne ubranka ma. Jakby kuźwa różnica dla niego była i tak z tego nie korzysta najważniejsze żeby było mu wygodnie.Ja wlasnie mam alergię na typowo chłopskie ubranka, nienawidzę samochodzików, koparek itp. więc ogólnie każdy ma zakaz kupowania mu ubrań
Śledzę na necie różnego rodzaju smaczki i powiem ci, że nawet podoba mi się ta moda dla małych chłopców, tylko serio trzeba się naszukac
W h&m są trzypaki pajaców na zamek. Ja za to ubieram bodziak i spodenki, nienawidzę tych polspiochow bo młody się z nich zawsze wykopywał i wkładał obie nogi w dwie nogawkija tak samo + mocne kolory farbujące tak samo, jak kupiłam wyprawkę w samych jasnych kolorach bez jakiś dziwnych wzorów itd, wrzucam jedno pranie i spokój wygoda - każdy oczywiście w rodzince, że biedne dziecko takie smutne ubranka ma. Jakby kuźwa różnica dla niego była i tak z tego nie korzysta najważniejsze żeby było mu wygodnie.
Ja tylko stosuje pajace, body - zapinane kopertowo i pół śpiochy. Nic przez głowę.
a generalnie to szukam jeszcze pajacy na suwak ale narazie nie znalazłam.