Pięknie Wam wyszłoMy już po chrzcinach. Synek skończył 2 miesiące jak chrzciliśmy. Zrobiliśmy obiad w domu dla najbliższej rodziny. W życiu bym się tego nie podjęła gdyby nie pomoc sióstr. Większość jedzenia zamówiliśmy. Sami robiliśmy dekoracje i wyszło lepiej niż bym pomyślała fajnie wyglądają i nie są drogie balony z imieniem
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Super wlokalu bys musiala duzo drożej zapłacićMy już po chrzcinach. Synek skończył 2 miesiące jak chrzciliśmy. Zrobiliśmy obiad w domu dla najbliższej rodziny. W życiu bym się tego nie podjęła gdyby nie pomoc sióstr. Większość jedzenia zamówiliśmy. Sami robiliśmy dekoracje i wyszło lepiej niż bym pomyślała fajnie wyglądają i nie są drogie balony z imieniem
Karolina9933
DziękujęPięknie Wam wyszło
Fakt w domu troche taniej. Ale u mnie liczac samo rodzeństwo z dziećmi i rodziców ode mnie i od meza to 20 osob. ;D wiec nawet nie mysle o obiedzie w domu bo wiem ze nie zmieszczę tyle osób. Wiec albo bez imprezy albo z obiadem w lokaluDziękuję
marta18691
No tak wiadomo ze tyle osob to i mozna w lokalu zrobicFakt w domu troche taniej. Ale u mnie liczac samo rodzeństwo z dziećmi i rodziców ode mnie i od meza to 20 osob. ;D wiec nawet nie mysle o obiedzie w domu bo wiem ze nie zmieszczę tyle osób. Wiec albo bez imprezy albo z obiadem w lokalu
My w ogóle nie będziemy chrzcić Czarusia (oczywiście, jeśli kiedyś sam zdecyduje, że tego chce, to nie będę mu zabraniać). Ślubu kościelnego też nie chcę mieć. Jestem wierząca, ale w Boga, nie w kościół, dlatego obłudą dla mnie byłoby korzystać z sakramentów kościelnych, podczas gdy jestem przeciwna kościołowi jak i wszelkim innym sektom.Dziewczyny myślałyście juz o chrzcinach ? Na kiedy planujecie ? Myslicie robic obiad w lokalu czy tylko sam kościół?
Ja sie zastanawiam nad obiadem w lokalu bo maz sie upiera ze jak to bez tego ale w sumie teraz pry tych obostrzeniach to sama nie wiem
U mnie to samo kolo 30 osób takze wyjścia nie mamFakt w domu troche taniej. Ale u mnie liczac samo rodzeństwo z dziećmi i rodziców ode mnie i od meza to 20 osob. ;D wiec nawet nie mysle o obiedzie w domu bo wiem ze nie zmieszczę tyle osób. Wiec albo bez imprezy albo z obiadem w lokalu
*Katarina*
Ja planuję zrobić chrzciny w domu 12 czerwca. Myślę że będzie jakieś 20 osób, zobaczymy jak to wyjdzie . Na obiad zamówię tylko mięsko a wszystkie inne dodatki zrobimy w domu. I jakieś danie na ciepło na wieczór tez zrobimy. Znaczy moja mama i babcia się zaoferowały, samej bym się za to nie brała
*Katarina*
Moja ma 9 tygodni i główka dalej się chwieje przy noszeniu pionowo. Trzeba ją asekurować. Rączkami i nóżkami też tak machadziewczyny u waszych dzieci glowka jest już stabilna ? U mnie mala 11 tygodni i jakos ma problem sie ustabilizowac. Nawet jak się rozglada to szyja czasem jeszcze jak galaretka ;P za to rece i nogi tak szybko się ruszają;D
reklama
Michalina_25
My mamy chrzciny teraz w sobote tylko rodzeństwo i rodzice i wyszło 27 osób robimy w domu ale wszystko zamówiłam z restauracji, łacznie z Panią do obsługi