reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Daj znac jak po wizycie, sprawdzacie napiecie miesniowe? U nas babka nie miala zastrzezen, ale mala bardzo czesto mi sie prostuje albo wygina do tylu w trakcie noszenia albo karmienia - zazwyczaj jak juz jest wkurzona. Do nas po majowce przychodzi babka od chustonoszenia, tez fizjo - to ja podpytam w ramach bonusowej konsultacji 🤭😅
My dzisiaj i wxozraj pierwsze spacery z chusta 😁😁😁

Załączniki

• Screenshot_20210429_145555_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210429_145555_com.android.gallery3d.jpg
    356,1 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Ja też jestem z tej szkoły :) po to są szczepionki, żeby wirus tak nie szalał. Moja mama ledwo przetrwała covid w szpitalu, więc dla dobra wszystkich, którzy mogą być kiedyś w jej sytuacji zamierzamy się zaszczepić. Karmię piersią i nie widzę przeciwwskazań.
Ja też karmię piersią i będę się w maju szczepić

Dziewczyny u nas chyba skok rozwojowy się zaczął 😱 od wczoraj cały czas na rękach nawet jak go kładę na przewijak to wrzask taki jakby go ze skóry obdzierali🤷 mam nadzieję że to szybko minie bo chyba oszaleje🤦

U nas to samo. Gdzie na przewijaku normalnie to najlepsza zabawa jest.
Dziewczyny u nas chyba skok rozwojowy się zaczął [emoji33] od wczoraj cały czas na rękach nawet jak go kładę na przewijak to wrzask taki jakby go ze skóry obdzierali[emoji1745] mam nadzieję że to szybko minie bo chyba oszaleje[emoji1751]

reklama
Do góry