reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Witaj! ☺ duży bobo Ci się trafił 😄 wielkie gratulacje, że dałaś radę SN ☺ o kurcze, 3 lata? 😀 nieźle! Ja mam w planach karmić piersią do ukończenia 4 miesiąca przez małą, ale zobaczymy jak to będzie 😀
Oby się udało :) Mi przyznaje, że było wygodnie z cycusiem. Starszak w okresie niemowlęcym nie schodził z rąk, spał tylko na cycusiu..
Wow szacun kobieto i gratuluję😊 ja córeczkę mam z 13 lutego, 3620 g i 56 cm pierwsza ciąża, mama moja była w szoku, że takie dziecko urodziłam 😅😂
Gratuluję córeczki :)
Też kawał kobietki :) Mój na Usg przy przyjęciu miał miec maks 3700. Miałam zgodę na sn po CC jeśli dziecko będzie miało mniej niż 4 kg...
Dziś go ważyłam na wadze łazienkowej i niby 6700 o_O

Oby się udało :) Mi przyznaje, że było wygodnie z cycusiem. Starszak w okresie niemowlęcym nie schodził z rąk, spał tylko na cycusiu..

Gratuluję córeczki :)
Też kawał kobietki :) Mój na Usg przy przyjęciu miał miec maks 3700. Miałam zgodę na sn po CC jeśli dziecko będzie miało mniej niż 4 kg...
Dziś go ważyłam na wadze łazienkowej i niby 6700 o_O
Dziękuję :) Duży chłopczyk 😊 No usg nigdy nie wskaże dobrze, u mnie nawet nie zrobili usg, a ostatnie miałam bardzo późno, bo w grudniu, a później już nie zdążyłam zrobić 😅

Gdy mąż nie wiem, że kamerka włączona 😂 a jutro mi powie ze ciezko pracował 😂

Załączniki

• Screenshot_20210428_232021_com.xiaomi.smarthome.jpg
    Screenshot_20210428_232021_com.xiaomi.smarthome.jpg
    304,6 KB · Wyświetleń: 102
Wiesz ile teraz waży Jakub? Bo pamiętam, że nasze dzieci z tego samego dnia i bardzo podobną wagę i wzrost miały 😀 ja dzisiaj ważyłam to wyszło 4800 😃
Podejrzewam ze cos okolo 5.5kg bedzie mial 3Maja bo my jak w szpitalu byli to wazyl przy wypisie 4.400 3keietnia to bylo a licze te 200g na tydzien

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry