reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny myślałyście juz o chrzcinach ? Na kiedy planujecie ? Myslicie robic obiad w lokalu czy tylko sam kościół?
Ja sie zastanawiam nad obiadem w lokalu bo maz sie upiera ze jak to bez tego ale w sumie teraz pry tych obostrzeniach to sama nie wiem

reklama
Dziewczyny myślałyście juz o chrzcinach ? Na kiedy planujecie ? Myslicie robic obiad w lokalu czy tylko sam kościół?
Ja sie zastanawiam nad obiadem w lokalu bo maz sie upiera ze jak to bez tego ale w sumie teraz pry tych obostrzeniach to sama nie wiem
Ja planuje na sierpień albo czerwiec . Obiad w lokalu z impreza. Czyli imprezowe chrzciny. Robiliśmy tak dla starszej i nie wyobrażam sobie inaczej.

No teraz juz puszczaja te obostrzenia :) ja narazie nie mysle o chrzcinach

Mój mąż chce chrzcić małego jeszcze w maju bo nie wiadomo jak będzie z obostrzeniami. W czerwcu i lipcu przyszła chrzestna nie może, a mąż uważa, że dziecko trzeba ochrzcić szybko po narodzinach. Chrzciny plus obiad/ciasto w domu. Ja jeszcze myślę bo jakoś w domu się zmieścimy tylko kto ma gotować dla tych ludzi o_O

Mój mąż chce chrzcić małego jeszcze w maju bo nie wiadomo jak będzie z obostrzeniami. W czerwcu i lipcu przyszła chrzestna nie może, a mąż uważa, że dziecko trzeba ochrzcić szybko po narodzinach. Chrzciny plus obiad/ciasto w domu. Ja jeszcze myślę bo jakoś w domu się zmieścimy tylko kto ma gotować dla tych ludzi o_O
U mnie maz stwierdzil ze w domu za duzo zachodu a do lokalu sie idzie na gotowe;D

dziewczyny u waszych dzieci glowka jest już stabilna ? U mnie mala 11 tygodni i jakos ma problem sie ustabilizowac. Nawet jak się rozglada to szyja czasem jeszcze jak galaretka ;P za to rece i nogi tak szybko się ruszają;D

My Chrzciny chcemy robić w lokalu w sierpniu. Też nie można się tak izolować, ja praktycznie siedzę z dzieckiem w domu, raz w tygodniu zakupy w Biedronce i miałam covida miesiąc temu. Gdzie w ciąży wszędzie było mnie pełno.

reklama
My już po chrzcinach. Synek skończył 2 miesiące jak chrzciliśmy. Zrobiliśmy obiad w domu dla najbliższej rodziny. W życiu bym się tego nie podjęła gdyby nie pomoc sióstr. Większość jedzenia zamówiliśmy. Sami robiliśmy dekoracje i wyszło lepiej niż bym pomyślała :D fajnie wyglądają i nie są drogie balony z imieniem :)

Załączniki

• 20210417_195724.jpg
    20210417_195724.jpg
    995,5 KB · Wyświetleń: 81
  • 20210417_195735.jpg
    20210417_195735.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 77
Do góry